Σα. Δεκ 3rd, 2022

zacharonews.gr

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ.TV

Άγιος Ιωάννης Πύργου: Σοβαρά τραυματισμένος 63χρονος μετά από εκτροπή της φρέζας του

NEWSZACHARO@GMAIL.COM

Σύμφωνα με πληροφορίες αλλά και αυτόπτες μάρτυρες που βρίσκονταν στο σημείο, ο 63χρονος άνδρας κινούταν επί της Επαρχιακής Οδού Πύργου-Κατακόλου με τη φρέζα του όταν θέλησε να στρίψει σε πρατήριο υγρών καυσίμων που βρίσκεται στο σημείο.Ωστόσο, ο άτυχος άνδρας φέρεται να αντιμετώπιζε πρόβλημα με το γκάζι που πιθανότατα κολλούσε, με αποτέλεσμα τη στιγμή που έστριψε στο πρατήριο να αυξηθεί η ταχύτητα απότομα και να χάσει την ισορροπία του από το μέσο που επέβαινε χτυπώντας με σφοδρότητα το κεφάλι του στο οδόστρωμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η πορεία του μηχανήματος του 63χρονου συνεχίστηκε για μερικά μέτρα ακόμα και σταμάτησε όταν ανετράπη.Άμεσα στο σημείο κλήθηκαν η Πυροσβεστική Υπηρεσία που δε χρειάστηκε να επέμβει, καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε τον τραυματία και τον μετέφερε στη Ν.Μ. Πύργου.


Το ιατρικό προσωπικό κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για να κρατήσει στη ζωή τον 63χρονο και τον διασωλήνωσε αφού είχε υποστεί κρανιοεγκεφαλική κάκωση. Το βράδυ κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στην Πάτρα και τον Άγιο Ανδρέα, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του.

Στο σημείο βρέθηκε και το Τμήμα Τροχαίας Πύργου, που διενεργεί προανάκριση για να εξακριβωθούν οι συνθήκες και τα αίτια του ατυχήματος.

ΡΟΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ >