Κυ. Ιαν 29th, 2023

zacharonews.gr

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ.TV

Έτοιμο μέσα στο 2022 το καταφύγιο αδέσποτων ζώων συντροφιάς δήμου Ζαχάρως

NEWSZACHARO@GMAIL.COM

Στην τελική ευθεία είναι ένα πολύ σημαντικό έργο για το δήμο Ζαχάρως και συγκεκριμένα η μελέτη κατασκευής εγκαταστάσεων καταφυγίου αδέσποτ…Στην τελική ευθεία είναι ένα πολύ σημαντικό έργο για το δήμο Ζαχάρως και συγκεκριμένα η μελέτη κατασκευής εγκαταστάσεων καταφυγίου αδέσποτων ζώων συντροφιάς. Όπως δήλωσε στην εφημερίδα “Πατρίς” ο δήμαρχος Ζαχάρως κος Κώστας Αλεξανδρόπουλος, «είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό έργο για τον δήμο μας, ενώ θα είναι από τα πρώτα καταφύγια αδέσποτων ζώων συντροφιάς που θα δημιουργηθούν στη χώρα. Έχουν εγκριθεί όλα και τώρα πάμε για δημοπράτηση. Δηλαδή να κάνουμε την τελική μελέτη της δημοπράτησης. Πιστεύω ότι το έργο θα ολοκληρωθεί μέσα στο 2022 και ο προϋπολογισμός του είναι 370.000 ευρώ». 
Το συγκεκριμένο έργο έχει ενταχθεί στο Φιλόδημος ΙΙ και η εταιρεία Αναπτυξιακός οργανισμός τοπικής αυτοδιοίκησης ΠΑΡΝΩΝΑΣ Α.Ε. θα αναλάβει την τελική μελέτη κατασκευής του έργου. Συγκεκριμένα θα εκπονήσει τις κάτωθι μελέτες : τοπογραφική μελέτη, αρχιτεκτονική μελέτη, στατική μελέτη, ηλεκτρομηχανολογική μελέτη και οτιδήποτε χρειάζεται προκειμένου να προχωρήσει όσο το δυνατόν γίνεται πιο γρήγορα. 
Αν δεν υπάρξουν καθυστερήσεις τότε μέσα στο 2022 το καταφύγιο αδέσποτων ζώων θα παραδοθεί στον Δήμο Ζαχάρως, δίνοντας λύση στο σημαντικό πρόβλημα που υπάρχει με τα αδέσποτα ζώα στην περιοχή (ένα πρόβλημα το οποίο συναντάμε και σε πολλές ακόμη περιοχές της Ηλείας). 

ΡΟΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ >