Δε. Ιαν 30th, 2023

zacharonews.gr

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ.TV

“Έφυγε” ο πρώην Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας, Δημήτρης Αλεξόπουλος νικημένος από τον Κορονοϊό

Η Αστυνομική οικογένεια έχασε ένα πολύτιμο μέλος της Στην Ηλεία ο Δημήτρης Αλεξόπουλος υπηρέτησε ως διοικητής στο Τμήμα Τροχαίας Πύργου, διοικητής στο Α.Τ. Ζαχάρως, διοικητής στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου ενώ το καλοκαίρι του 2012 διαδέχθηκε τον Αριστείδη Μαρτζάκλη, ως Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας στο βαθμό του Ταξίαρχου έως το 2013 που αποστρατεύτηκε.
NEWSZACHARO@GMAIL.COM

Σήμερα θρηνεί το Σώμα μας.

Η Αστυνομική οικογένεια έχασε ένα πολύτιμο μέλος της. Άδοξα και πολύ νωρίς. Το κενό που αφήνει σ εμάς τους φίλους και συναδέλφους του, δυσαναπλήρωτο.

Ο Δημήτρης Αλεξόπουλος ήταν εξαίρετος χαρακτήρας, με επιχειρησιακή ετοιμότητα και η υψηλή αίσθηση συναδελφικότητας.

Το χαμόγελο του και η προσήλωση στο καθήκον, θα μείνουν για πάντα χαραγμένα στη μνήμη όλων μας.

Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

Ο Δημήτρης Αλεξόπουλος ήταν γεννημένος το 1962 στο Γρύλλο του δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων και είχε καταταγεί στο Σώμα στις 21 Οκτωβρίου 1982. Παράλληλα σπούδασε και στο Πάντειο.

Το μήνυμα του προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας Παναγιώτης Ζώντου:

Ένα κακό όνειρο βγήκε αλήθεια σήμερα. Δυστυχώς ένας από τους καλύτερους και ποιο αγαπητούς συναδέλφους που πέρασαν από την Ηλεία δεν είναι πια μαζί μας.Ο Δημήτρης Αλεξόπουλος Στρατηγός Ε.Α. της Ελληνικής Αστυνομίας που κατά το παρελθόν είχε διατελέσει Αστυνομικός Διευθυντής του Νομού μας έχασε τη μάχη που έδινε μέρες τώρα σε νοσοκομείο της Πάτρας. Αγαπητέ μας Δημήτρη το γραφείο σου ήταν η εκκλησία του Δήμου της ΕΛΑΣ . Ήταν πάντα ανοιχτό για όλους για το προσωπικό της ΕΛΑΣ και για τους πολίτες.Τα βαθιά σου δημοκρατικά ιδεώδη η αλληλεγγύη σου για τον συνάνθρωπο και η ανώτερη μόρφωση σου σε κατέστησαν αγαπητό και δημοφιλή στον χώρο της αστυνομίας και της κοινωνίας.Θα είσαι πάντα στις καρδιές όλων μας για αυτό που ήσουν και για ότι προσέφερες. Καλό ταξίδι.

ΡΟΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ >