Πα. Φεβ 3rd, 2023

zacharonews.gr

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ.TV

Αθώοι δύο Ηλείοι για διακίνηση ναρκωτικών

NEWSZACHARO@GMAIL.COM

Αθώοι κρίθηκαν από το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών δύο Ηλείοι επιχειρηματίες, ηλικίας 80 και 34 ετών για υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών.
Οι δύο άνδρες, πατέρας και γιος, είχαν συλληφθεί το 2017 στην Ελευσίνα, ενώ κατευθύνονταν προς την Αθήνα, από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής, καθώς σε έλεγχο που είχε πραγματοποιηθεί στο αυτοκίνητό τους είχε εντοπιστεί μισό κιλό κάνναβης.

Σε βάρος τους είχε σχηματιστεί δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για κατοχή, εμπορία και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών, ενώ είχαν αφεθεί ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους και την καταβολή χρηματικής εγγύησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφ. «Πατρίς» ο 80χρονος πατέρας είχε αναλάβει εξ’ ολοκλήρου την ευθύνη για την μεταφορά των ναρκωτικών αποδεχόμενος τις κατηγορίες και όσον αφορά τον 34χρονο γιο του αποδείχθηκε ότι δεν είχε καμία εμπλοκή στην υπόθεση. Τελικά, ο πατέρας κρίθηκε από το Δικαστήριο ως τοξικομανής και απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες, σύμφωνα με τις τροποποιήσεις στη νομοθεσία για τα ναρκωτικά.

Την υπεράσπιση των δύο επιχειρηματιών είχε αναλάβει ο δικηγόρος Αμαλιάδας, Μάκης Παπαγιαννόπουλος

patrisnews.com

ΡΟΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ >