Πα. Δεκ 9th, 2022

zacharonews.gr

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ.TV

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΖΑΧΑΡΩΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΣΚΑΛΤΣΑ

NEWSZACHARO@GMAIL.COM

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΖΑΧΑΡΩΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΣΚΑΛΤΣΑ ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΝΕΑΣ ΦΙΓΑΛΕΙΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. Κύριε Κουτσόπουλε,

σε ανάρτηση σας στις 23-5-2022 αναφέρεστε σε μένα προσωπικά. Προς ενημέρωση και των δημοτών, αναφέρω γεγονότα που είμαι βέβαιη ότι γνωρίζετε.

1ον. Οφείλω να διευκρινίσω και είναι σε γνώση όλων ότι οι εξωτερικές τουαλέτες στο προαύλιο δεν χρησιμοποιούνται από τους μαθητές, οι οποίοι χρησιμοποιούν τις εσωτερικές τουαλέτες που ανακατασκευάστηκαν μόλις πριν δυο μήνες και συμπληρώθηκαν με την κατασκευή τουαλετών για ΑΜΕΑ, έργο κόστους 5.000 ευρώ.

2ον. Ουδέποτε εγγράφως ή τηλεφωνικά ενημερώθηκα από τη διεύθυνση του Δημοτικού Σχολείου για πρόβλημα στην υδροδότηση στις εξωτερικές τουαλέτες.

3ον. Από σχολική καθαρίστρια πληροφορήθηκα ότι οι εξωτερικές τουαλέτες είχαν πρόβλημα υδροδότησης την πρώτη εβδομάδα μετά το Πάσχα.

4ον. Σε συνεννόηση με τη ΔΕΥΑΖ, επισκέφτηκε το σχολείο 2 φορές υδραυλικός, μόνιμος κάτοικος Φιγαλείας, ο οποίος με ενημέρωσε ότι θα επισκευάσει τη βλάβη μόλις παραλειφθούν τα υλικά που απαιτούνται και τα οποία παράγγειλε.

5ον. Η διευθύντρια του σχολείου ενημερώθηκε από μένα την Κυριακή 22-5-2022, μια μέρα πριν την ανάρτησή σας και με καθησύχασε ότι δεν είναι κάτι που επείγει, εφόσον υπάρχουν οι εσωτερικές τουαλέτες.

Κύριε Κουτσόπουλε, για μια φορά ακόμη για προσωπικούς σας λόγους προβήκατε στη συγκεκριμένη ανάρτηση, κατηγορώντας με αναίτια, χωρίς καν να έχετε επικοινωνήσει μαζί μου ή με κάποιον άλλο από το Δήμο. Σε όλα τα σχολικά κτήρια προβλήματα προκύπτουν και θα προκύπτουν και δεν αντιμετωπίζονται με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ούτε βρισκόμαστε σε αγώνα δρόμου ποιος θα πάρει τα εύσημα για πράγματα που αφορούν τα παιδιά όλων μας. Θέλω να πιστεύω ότι κοινός στόχος είναι το καλό του σχολείου, των μαθητών και των δημοτών στο σύνολό τους. Κι αυτό μόνο μέσα από τη συνεργασία όλων μας επιτυγχάνεται.

Η Αντιδήμαρχος

Δήμητρα Σκαλτσά

ΡΟΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ >