Κυ. Νοέ 27th, 2022

zacharonews.gr

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ.TV

ΓΟΕΒ Πηνειού – Αλφειού: Εγκρίθηκε η ανανέωση των συμβάσεων του προσωπικού

NEWSZACHARO@GMAIL.COM

To νέο πνεύμα που διακατέχει τη λειτουργία του Γενικού Οργανισμού Εγγείων Βελτιώσεων φάνηκε από την πρώτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου με την νέα μορφή του που ουσιαστικά πήρε αποφάσεις που απαιτούντο για τη λειτουργία του.
Ειδικότερα αποφασίστηκε ο μέχρι σήμερα Ταμίας να συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντά του, να προσκομισθούν τα δικαιολογητικά νομιμοποίησης Οργανισμού στο πλαίσιο συνεργασίας με την Τράπεζα Πειραιώς καθώς και να ανανεωθούν οι συμβάσεις του προσωπικού με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για τις ανάγκες εύρυθμης λειτουργίας του εγγειοβελτιωτικού έργου.


«Όπως γνωρίζετε εδώ και λίγες μέρες έχω την τιμή, με σχετική απόφαση του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, να τοποθετηθώ στη θέση του Προέδρου του ΓΕΝΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΓΓΕΙΩΝ ΒΕΛΤΙΩΣΕΩΝ ΠΗΝΕΙΟΥ ΑΛΦΕΙΟΥ.

Είναι κοινά αποδεκτό ότι το μεγαλύτερο αναπτυξιακό έργο της Ηλείας, δυστυχώς δεν διαφυλάχθηκε όπως θα έπρεπε και σήμερα τα συσσωρευμένα προβλήματα και παθογένειες χρόνων έχουν οδηγήσει σε αδιέξοδο. Από τη μία χρέη και από την άλλη ένα παλιωμένο εγγειοβελτιωτικό έργο ελλιπέστατα συντηρημένο. Είναι γεγονός ότι το διάστημα της οικονομικής κρίσης που έπληξε τη χώρα μας και διόγκωσε το πρόβλημα.

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας αναγνωρίζοντας τη σημασία του πρωτογενή τομέα στην οικονομία της περιοχής, καθώς και τις δυσκολίες που ο αγροτικός κόσμος καθημερινά αντιμετωπίζει, προσπαθεί μέσα από στοχευμένες δράσεις και πρωτοβουλίες να στηρίξει το εγγειοβελτιωτικό έργο της Ηλείας, ώστε να μην απολέσει ο νομός μας το μεγαλύτερο συγκριτικό του πλεονέκτημα στην πρωτογενή παραγωγή, που θα επιφέρει τεράστια οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα τόσο στην τοπική όσο και στην εθνική μας οικονομία.
Στη συλλογική αυτή προσπάθεια που ξεκινά, και δεδομένου ότι δεν υπάρχουν περιθώρια λάθους, επιζητώ τη δική σας στήριξη και βοήθεια, ώστε ο καθένας από την πλευρά του να προσθέσει το δικό του λιθαράκι στην αποκατάσταση του κύρους του Οργανισμού και την ανάδειξη του σημαντικότατου ρόλου του στην οικονομία της περιοχής», αναφέρει μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος του ΓΟΕΒ Πηνειού Αλφειού κ. Τάκης Παρασκευόπουλος.

ΡΟΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ >