Κυ. Ιαν 29th, 2023

zacharonews.gr

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ.TV

Δήμος Ζαχάρως για την γιορτή της γυναίκας.

NEWSZACHARO@GMAIL.COM

Η 8η Μαρτίου είναι αφιερωμένη στη ΓΥΝΑΙΚΑ. Τη Μητέρα, την Κόρη, την Σύζυγο, την Εργαζόμενη, τη Φίλη, η Γυναίκα Πρόσφυγα, τη Γυναίκα ΑΜΕΑ. Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας σηματοδοτεί τις θυσίες και τα επιτεύγματα των γυναικών όλου του κόσμου και γιορτάζεται περισσότερο από έναν αιώνα. Ο εορτασμός της έχει στόχο να υπενθυμίζει πως οι γυναίκες έχουν ίσα δικαιώματα με τους άνδρες σε όλους τους τομείς. Στον καθημερινό αγώνα της ζωής, στην οικογένεια και στην κοινωνία, οι γυναίκες συμμετείχαν και συμμετέχουν εξίσου με τους άντρες.

Σύμφωνα με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες: «Η πρόοδος των δικαιωμάτων των γυναικών είναι ζήτημα δικαιοσύνης, ισότητας, ηθικής και κοινής λογικής».        

Η εξέλιξη της πανδημίας και στο Δήμο μας δεν επέτρεψε την πραγματοποίηση εκδηλώσεων για την ευαισθητοποίηση των γυναικών, που αναβάλλονται για τον ερχόμενο μήνα, υπό την προϋπόθεση ότι η κατάσταση του covid19 θα είναι καλύτερη. Ωστόσο, οι δραστήριοι σύλλογοι Γυναικών του Δήμου Ζαχάρως και Ν. Φιγαλείας έχουν προγραμματίσει χοροεσπερίδες για να γιορτάσουν την ημέρα της Γυναίκας.


ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑΠΛΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ. 

ΡΟΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ >