Τε. Φεβ 8th, 2023

zacharonews.gr

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ.TV

Δήμος Ζαχάρως: Εκ νέου πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου ο Ιωάννης Μπαλαδήμας

NEWSZACHARO@GMAIL.COM

Ο Ιωάννης Μπαλαδήμας επανεξελέγη πρόεδρος στο δημοτικό συμβούλιο  Ζαχάρως στις δημαιρεσίες που έγιναν χθες στο πνευματικό κέντρο της πόλης. 

Αντιπρόεδρος  εξελέγη ο Χρήστος Τάγαρης και γραμματέας η Νικολία Λαμπροπούλου.

Όλοι τους εκλέχθηκαν με 13 ψήφους.

 Όσον αφορά την οικονομική επιτροπή εκλέχθηκαν ο Φώτης Καλογερόπουλος με 14 ψήφους, ο Ιωάννης Μπαλαδήμας με 13 ψήφους και ο Φώτης Αλεξανδρόπουλος με 12 ψήφους. Πρώτος αναπληρωματικός από την δημοτική αρχή του δήμου Ζαχάρως είναι ο Κωνσταντίνος Αναστασόπουλος που έλαβε τέσσερις ψήφους, ενώ ακολουθούν ως αναπληρωματικοί οι Νικολία Λαμπροπούλου με τρεις ψήφους και Ιωάννης Σπηλιόπουλος με 2 ψήφους. Από την Λαϊκή Συσπείρωση εκλέγονται ως τακτικό μέλος της οικονομικής επιτροπής ο Χρήστος Γιαννόπουλος με τέσσερις ψήφους και αναπληρωτής ο Άγγελος Αγγελόπουλος με τρεις ψήφους.

Οι δηλώσεις για τις δημαιρεσίες

Ο δήμαρχος Ζαχάρως κος Κώστας Αλεξανδρόπουλος μετά το πέρας των δημαιρεσιών στον δήμο τόνισε χαρακτηριστικά για την διαδικασία: «Οι δημαιρεσίες εξελίχθηκαν όπως ήταν αναμενόμενο, χωρίς κανένα πρόβλημα, ψηφίστηκαν τα προτεινόμενα μέλη από τη δημοτική αρχή και την αντιπολίτευση και όλοι ευχηθήκαμε να έχουμε μία καλή και παραγωγική περίοδο, διότι ο δήμος μας έχει μπει σε μία τροχιά ανάπτυξης και όσο έχουμε υγεία και δύναμη θα αγωνιζόμαστε για το καλό του δήμου». Από την πλευρά του ο κος Χρήστος Τάγαρης τόνισε για την εκλογή του: «Θα ήθελα πάνω από όλα να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους εκλεγμένους και ελπίζω να έχουμε πολύ καλή συνεργασία για το καλό του δήμου». Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κος Ιωάννης Μπαλαδήμας μετά την επανεκλογή του ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θέλω να ευχαριστήσω τον δήμαρχο για την τιμή που μου έκανε να με προτείνει και πάλι και να με εμπιστευτεί για τη θέση του προέδρου. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω και όλους τους συναδέλφους μου, του δημοτικού συμβουλίου που με τίμησαν με την ψήφο τους και φυσικά και αυτούς που δεν με ψήφισαν, για καθαρά παραταξιακούς λόγους και θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ επάξια από τη θέση την οποία κατέχω για να κρατήσουμε το επίπεδο του συμβουλίου υψηλό, όπως το έχουμε κρατήσει έως και σήμερα».

ΡΟΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ >