Δε. Ιαν 30th, 2023

zacharonews.gr

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ.TV

Δήμος Πύργου: Συνεχίζονται τα έργα αγροτοδασικής οδοποιίας

NEWSZACHARO@GMAIL.COM

Στην περιοχή της Τ.Κ. Πεύκης αυτό το διάστημα έχει εγκατασταθεί εργολαβία του Δήμου Πύργου για τη διάνοιξη και βελτίωση του αγροτοδασικού δικτύου.
Η εργολαβία που έχει εγκατασταθεί, υπό την επίβλεψη του εργολάβου και του προέδρου της Κοινότητας Γρηγόρη Ξουλεή, ο οποίος ευχαρίστησε τον Δήμο Πύργου και προσωπικά τον δήμαρχο για τις εργασίες που γίνονται στην περιοχή του, αφορά διανοίξεις αγροτικών δρόμων και όλες τις απαραίτητες εργασίες που γενικότερα κι έχουν προληπτική διάσταση διευκόλυνσης πρόσβασης σε απευκταία περίπτωση τυχόν πυρκαγιάς αλλά βέβαια και θα διευκολύνουν την πρόσβαση των κατοίκων στις καλλιέργειες τους.


Επίσης στην περιοχή της Τ.Κ. Κλινδιά δουλεύουν πυρετωδώς μηχανήματα για την αναγκαία αποκατάσταση των αγροτοδασικών δρόμων.

Με εγκαταστημένες εργολαβίες, με μηχανήματα του Δήμου και σύντομα με την έναρξη του μεγάλου έργου προϋπολογισμού του 1,4 εκ. ευρώ, η αγροτική οδοποιία των Τοπικών Κοινοτήτων οδεύει προς ριζική βελτίωση. Σαφέστατα και δεν μπορούν να γίνουν όλες οι εργασίες στον ίδιο χρόνο και σε όλο το εύρος του δήμου, αλλά όπως έχει τονίσει και ο δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, δίνεται προτεραιότητα εκεί που παρατηρούνται οι μεγαλύτερες ανάγκες.

ΡΟΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ >