Πα. Δεκ 9th, 2022

zacharonews.gr

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ.TV

Ενημερωτική εκδήλωση για τον καρκίνο του μαστού από το ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ

με τη συνεργασία του ΔΗΜΟΥ ΖΑΧΑΡΩΣ
NEWSZACHARO@GMAIL.COM

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Γυμνάσιο Ζαχάρως, το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου, η ενημερωτική εκδήλωση για τον καρκίνο του μαστού, που πραγματοποίησε το ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν. Αχαΐας, με τη συνεργασία του Δ. Ζαχάρως, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και με τη στήριξη της 6ης ΥΠΕ. 

Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν ο κ. Δημήτρης Κούκουρας – Ομότιμος Καθηγητής Χειρουργικής Παν/μίου Πατρών, η κ. Γεωργία Πανίτσα – ψυχολόγος του ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν. Αχαΐας και η κ. Ρένα Χυτοπούλου, εκπαιδευμένη εθελόντρια και αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ. του ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν. Αχαΐας.  Χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος Ζαχάρως, κ. Αλεξανδρόπουλος Κωνσταντίνος, ο οποίος στη συνέχεια, με την ιδιότητα του γιατρού ψυχιάτρου, μίλησε για την ψυχιατρική ογκολογία. Τον Ιατρικό Σύλλογο Πύργου- Ολυμπίας εκπροσώπησε ο κ. Παπαζαφείρης Προκόπης, Διευθυντής Κέντρου Υγείας Ζαχάρως.

 Όσες και όσοι παρευρέθηκαν  παρακολούθησαν  με αμείωτο ενδιαφέρον τους ομιλητές που παρουσίασαν τα θέματα τους με τρόπο γλαφυρό,  απλό και κατανοητό. Στο τέλος των ομιλιών  διατυπώθηκαν καίρια ερωτήματα από τις παρευρισκόμενες γυναίκες.  Ήταν μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα εκδήλωση η οποία ενημέρωσε για τη σημασία της πρόληψης, προβλημάτισε, ευαισθητοποίησε και συγκίνησε όσους παρευρέθηκαν.  

ΡΟΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ >