Σα. Δεκ 3rd, 2022

zacharonews.gr

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ.TV

Ηλεία: Άδειαζαν το σπίτι της την ώρα του… «Σασμού»

NEWSZACHARO@GMAIL.COM

Θύμα θρασύτατης ληστείας έπεσε μία γυναίκα στην περιοχή Ζαχάρω της Ηλείας.

Όπως τονίζει η ίδια στο patrisnews.gr, το βράδυ της Δευτέρας (10/10), όταν μαζί με έναν ξάδερφό της έβλεπαν τηλεόραση, κάποιος ή κάποιοι εισέβαλλαν μέσα στο σπίτι από το παράθυρο της κρεβατοκάμαρας και έκλεψαν ότι χρυσαφικά, χρήματα και αντικείμενα αξίας είχε.

Μάλιστα, η λεία των δραστών φέρεται πως ξεπερνά τις 10.000 με 15.000 ευρώ.

Η γυναίκα, η οποία έχει έρθει για διακοπές στην Ελλάδας, καθώς μένει μόνιμα στο Αμβούργο της Γερμανίας, είναι σοκαρισμένη από το περιστατικό και ζητά να εντοπιστούν οι ένοχοι και να της επιστραφούν τα κλοπιμαία, τονίζοντας ότι είναι η πρώτη φορά που ζει μία τέτοια κατάσταση.


Φωτογραφία από patrisnews.gr
«Μπήκαν στο σπίτι την ώρα που έβλεπα τηλεόραση & τα πήραν όλα»
«Την ώρα της κλοπής, Δευτέρα βράδυ, ήμουν μέσα στο σπίτι μαζί με ένα ξάδερφό μου και βλέπαμε τηλεόραση, που ήταν λίγο δυνατά, με αποτέλεσμα να μην καταλάβουμε ότι είχαν μπει οι κλέφτες μέσα στο σπίτι. Αυτοί πρέπει να είχαν παρακολουθήσει από το κεντρικό δρόμο το σπίτι μου και ήξεραν τις κινήσεις μου».


Μάλιστα, όπως τονίζει η γυναίκα πήραν όλα τα χρυσαφικά, περιδέραια, δαχτυλίδια, μαργαριτάρια, σκουλαρίκια και κολιέ, μία αλυσίδα χρυσή του χεριού από το 23 και χρήματα, ακόμη και τους κωδικούς της Τράπεζας, τις ταυτότητες του άντρα της, όλα τα μπλοκ που είχε με τα τηλέφωνα.

Επιπλέον, απέσπασαν τέσσερις τσάντες μεγάλης αξίας και ένα χρυσό ρολόι. Συνολικά όλα αυτά αξίζουν πάνω από 10.000 με 15.000 ευρώ, ενώ όπως τόνισε η ίδια κάθε τσάντα, είχε από 500 ευρώ μέσα.

«Βγήκα έξω στο δρόμο και άρχισα να φωνάζω»
«Αναστατώθηκα πάρα πολύ και άρχισα να φωνάζω και πήρα το 110 που ξέρω ότι λειτουργεί στη Γερμανία και αφού δεν το σήκωνε κανένας, πήρα μετά το 112. Δεν ήξερα ποιον να πρωτοφωνάξω. Βγήκα έξω στο δρόμο και άρχισα να φωνάζω ότι με έκλεψαν και να ζητώ βοήθεια. Πήγαινα στο δρόμο πάνω, κάτω. Με άκουσαν από τη γειτονιά και βγήκαν να ρωτήσουν τι έγινε», ανέφερε η γυναίκα.

ΡΟΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ >