Πα. Φεβ 3rd, 2023

zacharonews.gr

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ.TV

Ηλεία: Η άγρια ληστεία έκανε γυναίκα να θέλει να φύγει από το χωριό – Οι στιγμές τρόμου που έζησε

NEWSZACHARO@GMAIL.COM

Εφιάλτης για γυναίκα σε χωριό στην Ηλεία. Οι δράστες μπήκαν μέσα στο σπίτι της και άρχισαν να την χτυπούν για να μην φωνάξει. Οργή και φόβος από τις περιγραφές της, για τη ληστεία…

Η ληστεία που έζησε ήταν όπως φαίνεται η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής της. Η έξαρση της εγκληματικότητας σε χωριό στην Ηλεία, την έχει κάνει να θέλει να ρίξει μαύρη πέτρα πίσω της. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ο πρόεδρος της κοινότητας, που βλέπει την ανασφάλεια των κατοίκων να εντείνεται. Οι ληστείες και οι κλοπές τους τελευταίους μήνες έχουν αυξηθεί κατακόρυφα

Έντονη ανησυχία επικρατεί στην κοινωνία της Κοινότητας του Σταφιδοκάμπου στην Ηλεία, μετά τη ληστεία με θύμα μία γυναίκα. Ομάδα τσιγγάνων μπούκαρε στο σπίτι της και απειλώντας τη για να μη φωνάξει, την ξυλοκόπησε και της αφαίρεσε χρυσαφικά και ηλεκτρικές συσκευές.


Μιλώντας στην εφημερίδας «Πατρίς» ο Πρόεδρος της Κοινότητας Βασίλης Κλαμπάνος επισημαίνει: «αρκετές φορές έχουν σημειωθεί περιστατικά κλοπών, πλέον οι κάτοικοι νιώθουν απροστάτευτοι και φοβούνται. Η κυρία που επιτέθηκαν έμενε μόνη της και πλέον αρνείται να παραμείνει στο χωριό.

Αρκετές φορές δέχομαι παράπονα από τους κατοίκους, πλην όμως πρέπει να δοθεί λύση, διαφορετικά ούτε κι εγώ ξέρω τι μπορεί να γίνει. Νιώθουμε εκτεθειμένοι ακόμη και μέσα στα σπίτια μας».

ΡΟΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ >