Δε. Ιαν 30th, 2023

zacharonews.gr

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ.TV

Η Ζαχάρω μετατράπηκε σε έναν απο τους πιο δημοφιλείς προορισμούς ..

555 1644
Ενα πανέμορφο καταπράσινο δάσος εκεί όπου κάποτε υπήρχε μόνο καμμένη γη Μέσα σε λίγα χρόνια η αποτεφρωμένη γη μετατράπηκε σε πυκνό δάσος.
NEWSZACHARO@GMAIL.COM

Οι κάτοικοι της Ζαχάρως έβαλαν στόχο να δώσουν ξανά “πνοή” στο τόπο τους. Έφτιαξαν μάλιστα και σχετικό προφιλ στο facebook to Zacharo Greece, όπου τόσο οι ίδιοι όσο και αυτοί οποίοι παραθερίζουν στην περιοχή, αναρτούν φωτογραφίες με τον φυσικό πλούτο και το καταπράσινο τοπίο.

Το φετινό καλοκαίρι, και ειδικότερα τον Αύγουστο, η Αρχαία Ολυμπία αποτέλεσε πόλο έλξης για πολλούς κατοίκους, από την Αθήνα και την Πάτρα. Χρόνια είχαν να δουν οι κάτοικοι στη Ζαχάρω τα αυτοκίνητα να σχηματίζουν ουρά στην είσοδο της κωμόπολης, παραμονές του Δεκαπενταύγουστου.

ΖΑΧΑΡΩ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΦΥΖΕΙ ΑΠΟ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΖΩΗ

Άλλωστε όταν έχει κάποιος το περιθώριο να κολυμπήσει σε καταγάλανα νερά και να κάνεις ηλιοθεραπεία σε αμμουδιές, όπως στη φωτογραφία παρακάτω, πως μπορεί κανείς ν΄ αντισταθεί ;

ΖΑΧΑΡΩ ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΕΣ.

Σε μια χρονιά, όπως η φετινή, όπου ο έως τώρα βαρύς απολογισμός από τις μεγάλες πυρκαγιές στη Βόρεια Εύβοια, τα Γεράνια Όρη, την Ηλεία, την Αρκαδία και πρόσφατα στα Βίλια και ενώ καθημερινά εμφανίζονται νέα πύρινα μέτωπα, το παράδειγμα που μας δίνει η ίδια η φύση από την Ηλεία, δείχνει πως η η ελπίδα μπορεί πράγματι να αναδειχθεί μέσα από τη στάχτη.

ΡΟΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ >