Πα. Φεβ 3rd, 2023

zacharonews.gr

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ.TV

Η 13χρονη εξετάστηκε από παιδοψυχολόγο στην Πάτρα

NEWSZACHARO@GMAIL.COM

Με πολύ προσοχή εξετάζουν οι αρχές την καταγγελία που έκανε στην Αστυνομία ο πατέρας μιας 13χρονης σε βάρος συναδέλφου του. Σύμφωνα με πληροφορίες ένας 51χρονος συνελήφθη και κατηγορείται για απόπειρα βιασμού σε βάρος της μικρής κοπέλας, πράξη η οποία σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα φέρεται να συνέβη το μεσημέρι της Παρασκευής σε χωριό της Κρέστενας.

Με βάση τις ίδιες πληροφορίες ο καταγγέλλων πατέρας 48 ετών και ο 51χρονος φερόμενος δράστης είναι φίλοι και συνάδελφοι χρόνια.

Μέσα από αυτή τη σχέση εμπιστοσύνης, χρειάστηκε λόγω οικογενειακού ζητήματος, να φιλοξενηθεί η κόρη του πρώτου στο σπίτι του δεύτερου.

Σύμφωνα πάντα με τα καταγγελλόμενα, το μεσημέρι της Παρασκευής και ενώ τα μέλη της οικογένειας του 51χρονου έφυγαν από το σπίτι, αυτός φέρεται να οδήγησε την 13χρονη στο υπόγειο, όπου αποπειράθηκε να την βιάσει. Όμως επέστρεψαν τα μέλη της οικογένειας πίσω στο σπίτι και αυτό φαίνεται πως ματαίωσε τα σχέδια του.

Η 13χρονη ενημέρωσε τον πατέρα της που έσπευσε να πάρει το παιδί του από το σπίτι του φίλου και συνάδελφου και άμεσα να μεταβεί στην Αστυνομία για να καταγγείλει το γεγονός.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η 13χρονη εξετάστηκε από παιδοψυχολόγο στην Πάτρα.

ΡΟΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ >