Τε. Φεβ 8th, 2023

zacharonews.gr

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ.TV

Θρήνος για τον 39χρονο Σταμάτη από τον Πύργο – Έχασε τη μάχη μετά από τροχαίο!

NEWSZACHARO@GMAIL.COM

Ο 39χρονος είχε τραυματισθεί σοβαρά σε τροχαίο με μηχανάκι στην Αθήνα και πάλεψε σκληρά να κρατηθεί στη ζωή αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

ΠΥΡΓΟΣ. Δεν άντεξε στα τραύματά του και υπέκυψε χθες σε ηλικία 39 ετών ο Σταμάτης Τσικόγιας που καταγόταν από το Λεβεντοχώρι του Πύργου.

Ο 39χρονος είχε τραυματισθεί σοβαρά σε τροχαίο με μηχανάκι στην Αθήνα και πάλεψε σκληρά να κρατηθεί στη ζωή αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Μάλιστα καθώς υπήρξε ένα από τα πιο ενεργά μέλη της «Οriginal 21». Οι φίλαθλοι σε αγώνα της ΑΕΚ είχαν αναρτήσει πανό γράφοντας: «Κράτα γερά…».

Ο Σταμάτης είχε μεγάλη αγάπη για την ΑΕΚ και έδινε το παρών σε κάθε παιχνίδι της, ενώ του άρεσε πολύ και το κυνήγι στο οποίο αφιέρωνε πολλές ώρες.

Στην Ηλεία ερχόταν άλλωστε γι’ αυτό τον λόγο, καθώς κυνηγούσε σε πολλές περιοχές του Νομού, ενώ ειδικότερα επισκεπτόταν το Λεβεντοχώρι κατά την περίοδο του ελαιομαζώματος. Πιο συχνά βρισκόταν στο χωριό ο πατέρας του Στέλιος και η μητέρα του Ιωάννα, που έχουν άλλα τρία παιδιά τον Μάριο, την Ολυμπία και τον Νίκο.

Ο θάνατος του χθες πάντως, προκάλεσε την θλίψη στους δικούς του ανθρώπους στην Ηλεία καθώς και στους φίλους του που τον είχαν γνωρίσει εδώ από το ποδόσφαιρο και το κυνήγι.

Η κηδεία του 39χρονου θα γίνει σήμερα το μεσημέρι στον Κόκκινο Μύλο – Κοιμητήριο Νέας Φιλαδέλφειας.

Πηγή: patrisnews.com

ΡΟΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ >