Κυ. Ιαν 29th, 2023

zacharonews.gr

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ.TV

Έχασε τη μάχη για τη ζωή του ελάχιστες μέρες αφότου είχε διασωληνωθεί σε νοσοκομείο της πρωτεύουσας.
NEWSZACHARO@GMAIL.COM

Ο κορωνοϊός όπως είναι γνωστό επηρεάζει διαφορετικά την υγεία κάθε ανθρώπου, έχοντας οδηγήσει μέχρι τώρα σε αρκετές απώλειες συνανθρώπων μας όλο αυτό το διάστημα της ύπαρξής του.

Η πιο πρόσφατη περίπτωση θανάτου ένας 49χρονος με καταγωγή από το Πρασιδάκι Ζαχάρως, ο οποίος έχασε τη μάχη για τη ζωή του ελάχιστες μέρες αφότου είχε διασωληνωθεί σε νοσοκομείο της πρωτεύουσας.

Ο λόγος για τον γυμναστή Βασίλη Δημητρόπουλο, ο οποίος μέχρι να νοσήσει δεν αντιμετώπιζε οποιουδήποτε είδους προβλήματα και γυμναζόταν συνεχώς. Μην έχοντας προχωρήσει σε εμβολιασμό, ο 49χρονος σύμφωνα με πληροφορίες νόσησε πριν έναν μήνα. Ωστόσο, δεν ζήτησε ιατρική βοήθεια από κάποιο νοσοκομείο, αλλά έλαβε κάποια αγωγή από εξωτερικό παθολόγο.

Ακολουθώντας πιστά την αγωγή η πορεία της υγείας του δεν βελτιώθηκε, με αποτέλεσμα να εισέλθει εσπευσμένα σε Νοσοκομείο της Αθήνας και σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου και διασωληνώθηκε έχοντας πολύ σοβαρά προβλήματα με τους πνεύμονές του.

Οικογενειάρχης και εργατικός

Καθημερινά η κατάσταση της υγείας του γινόταν χειρότερα, με αποτέλεσμα μετά το πέρας τριών ημερών να χάσει τη ζωή του έχοντας χτυπηθεί άγρια από την Πανδημία. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος 49χρονος εργαζόταν μέχρι πρόσφατα σε επιχείρηση που αφορά τον χώρο της υγείας, από την οποία ωστόσο σταμάτησε όντας ανεμβολίαστος και «χτυπημένος» από τον κορωνοϊό.

Ο 49χρονος ήταν ένας χαρακτήρας εργατικός και οικογενειάρχης, έχοντας αποκτήσει δύο παιδιά μαζί με τη γυναίκα του.

patrisnews.com/

ΡΟΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ >