Τε. Φεβ 8th, 2023

zacharonews.gr

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ.TV

Κάηκε το… πελεκούδι! ..Πολιτιστικός Σύλλογος Καλίδονας “Σάρενα”

NEWSZACHARO@GMAIL.COM

Καλημέρα Καλή Σαρακοστή με υγεία αισιοδοξία και ελπίδες..!! Όπως δείχνουν τα φαινόμενα σιγά σιγά επανερχόμαστε στην κανονικότητα των καλών στιγμών. Οι παρακάτω εικόνες δείχνουν ότι χτες στην Καλίδονα θυμηθήκαμε τις παλιές καλές ημέρες μας. Φίλοι και πατριώτες ανηφόρισαν για την Καλίδονα και περάσαμε πολύ όμορφα. Ανάμεσα στους επισκέπτες μας που μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας κ. Β.Γιαννόπουλος, ο Δήμαρχος Ζαχάρως με τους Αντιδημάρχους, Κ.Αναστασόπουλο, Φ,Αλεξανδρόπουλο και και την κα Δ. Σκαλτσά καθώς και Δημοτικοί Σύμβουλοι και συνεργάτες του.

Τους υποδεχθήκαμε με τους καλύτερους οιωνούς, τους περιποιηθήκαμε με τα παραδοσιακά μας εδέσματα προσφορά των γυναικών μελών του Συφλόγου μας. Η πρόεδρος τους καλωσόρισε και τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους. Δεν παρέλειψε να τους υπενθυμίσει το Βαρκό και τόνισε ότι ο Σύλλογος μας είναι Πολιτιστικός, έχει σχέση με τον Πολιτισμό, τα ήθη και έθιμα, τις παραδόσεις και την ιστορία του τύπου μας.

Δεν λέγεται <<Πολιτικός>>και δεν μπαίνει σε πολιτικά παιγνίδια. Όλοι για μας είναι το ίδιο αρκεί να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους για το χωριό μας, και να μην μας ξεχνάνε. Στο μικρό χαιρετισμό τους ο κ.Γιαννόπουλος αλλά και ο κος Δήμαρχος μας ενημέρωσαν για τα έργα που έχουν προγραμματιστεί, προκειμένου το Βαρκό να γίνει όπως παλιά και καλύτερα. γύρω από το Βαρκό. Εμείς πάντα θα ελπίζουμε για το καλύτερο και δεν θα σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε και να διεκδικούμε για τον τόπο μας.

ΡΟΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ >