Δε. Ιαν 30th, 2023

zacharonews.gr

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ.TV

Κάθε Έλληνας έχει χρέος να τιμά και να κρατεί μέσα του τις αξίες και τα ιδανικά των ηρώων του 1821..

NEWSZACHARO@GMAIL.COM

Κάθε Έλληνας έχει χρέος να τιμά και να κρατεί μέσα του τις αξίες και τα ιδανικά των ηρώων του 1821.. Να μην ξεχάσουμε ποτέ τις αξίες εκείνες που τα 400 χρόνια σκλαβιάς δεν κατόρθωσαν να τις εξαφανίσουν από τις καρδιές των Ελλήνων. Οφείλουμε να τις υπερασπιζόμαστε με κάθε κόστος. Οφείλουμε να μην αφήσουμε μέσα στην παγκοσμιοποίηση που βιώνουμε να ισοπεδωθούν τα πάντα

.Όλους μας πρέπει να μας εμπνέει το παράδειγμα των Ελλήνων αγωνιστών, το θάρρος, η πίστη τους, η αισιοδοξία τους, η φιλοπατρία τους.Να μην ξεχάσουμε όμως ότι όλοι αυτοί οι ήρωες έδωσαν τα πάντα για την πατρίδα τους και πέθαναν φτωχοί. Να μην ξεχάσουμε τη διχόνοια που ακολούθησε, τις εμφύλιες συγκρούσεις, την αρχομανία, τον ατομισμό, την αυτοπροβολή.

Η 25η Μαρτίου δεν επιτρέπει και δεν συγχωρεί τη λήθη. Είναι αποδεδειγμένο πως οι λαοί που ξεχνούν, που δεν γνωρίζουν, είναι καταδικασμένοι να ζήσουν και πάλι τα ίδια.Όλα αυτά τίμησαν οι λιγοστοί κάτοικοι του χωριού μας. Έστειλαν το μήνυμα τους …<< Δεν ξεχνάμε την ιστορία μας, τους αγώνες μας τους ήρωές μας…>>Και του χρόνου πάντα με υγεία….

ΚΑΛΙΔΟΝΑ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022

Triantafullia Niarchou

ΡΟΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ >