Σα. Δεκ 3rd, 2022

zacharonews.gr

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ.TV

Κ. Σαμικό: Πυροσβέστης της 6ης ΕΜΟΔΕ εντόπισε τον 56χρονο που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις

NEWSZACHARO@GMAIL.COM

Ένας πυροσβέστης από την περιοχή της Κρέστενας που υπηρετεί στην 6η ΕΜΟΔΕ, αλλά βρισκόταν εκτός υπηρεσίας εντόπισε τον 56χρονο που είχε εξαφανιστεί με την απειλή ότι θα αυτοκτονήσει, το βράδυ της περασμένης Τρίτης στο Κ. Σαμικό.

Ο 56χρονος βρέθηκε να περιφέρεται το σούρουπο στο Σαμικό, σε απόσταση περίπου 2-3 χιλιομέτρων από το σπίτι του.

Από την πρώτη στιγμή που η ανιψιά του ενημέρωσε τους γονείς της και τις αρχές για το τι είχε συμβεί με τον 56χρονο θείο της, είχε σημάνει συναγερμός τόσο στην Αστυνομία και την Πυροσβεστική, όσο και τους συγγενείς και τους συγχωριανούς που τον αναζητούσαν μέσα στη νύχτα.

Οι έρευνες συνεχίστηκαν με το πρώτο φως της ημέρας με ενισχυμένες δυνάμεις και την συνδρομή σκύλου έρευνας και διάσωσης της 6ης ΕΜΑΚ.

Εντοπίστηκε σε καλή κατάσταση

Ο 56χρονος βρέθηκε περίπου στις 7.30 το απόγευμα έξω από το χωριό Σαμικό. Φαίνεται πως είχε αντιληφθεί ότι τον αναζητούσαν και κρυβόταν, ενώ ο πυροσβέστης που τον εντόπισε, τον πλησίασε με πολύ προσοχή για να μην τον τρομάξει.

Ο 56χρονος έδειχνε ταλαιπωρημένος, αλλά σε γενικότερα καλή κατάσταση. Παραπονέθηκε πως είχε πόνους στην κοιλιακή χώρα και εκτιμάται πως πιθανότατα να ήπιε πολύ μικρή ποσότητα από το φυτοφάρμακο “Revenge 200 SL, που δεν ήταν ικανή να του προκαλέσει σοβαρή βλάβη ή θάνατο.

Στο Σαμικό το απόγευμα της Τετάρτης μόλις εντοπίστηκε ενημερώθηκαν οι αστυνομικές αρχές που έφτασαν στο σημείο και παρέλαβαν τον 56χρονο και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις.

Σήμερα σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να εξεταστεί και από ψυχίατρο.

ΡΟΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ >