Σα. Δεκ 3rd, 2022

zacharonews.gr

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ.TV

Κ. Σαμικό: Ώρες αγωνίας για 56χρονο – Ήπιε (;) φυτοφάρμακο και εξαφανίστηκε

NEWSZACHARO@GMAIL.COM

Έρευνες για τον εντοπισμό ενός 56χρονου στο Κάτω Σαμικό του δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων πραγματοποιούν οι Αρχές από το βράδυ της Τρίτης.

Ο 56χρονος σύμφωνα με όσα υποστήριξαν συγγενικά του πρόσωπα, είπε πως ήπιε φυτοφάρμακο γιατί ήθελε να αυτοκτονήσει επειδή “δεν ήθελε άλλο τη ζωή” του.

Το ξέσπασμα του 56χρονου ήρθε περίπου στις έντεκα το βράδυ όπου βρισκόταν στο σπίτι που διαμένει μαζί με τα αδέρφια του και άλλα συγγενικά του πρόσωπα.

Φέρεται να είχε καταναλώσει αλκοόλ και να ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση όταν εμφανίστηκε μπροστά στην ανιψιά του, της έδειξε το μπουκαλάκι από το φυτοφάρμακο Revenge 200 SL και της είπε πως το ήπιε γιατί θέλει να πεθάνει.

Η κοπέλα σοκαρίστηκε και προσπάθησε να τον κρατήσει στο σπίτι, όμως αυτός άρχισε να τρέχει και χάθηκε μέσα στο σκοτάδι στα χωράφια.

Άμεσα ενημέρωσε τα αδέρφια και τους άλλους συγγενείς του 56χρονου και τις Αρχές.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί τόσο από το Α.Τ. Κρεστένων, αλλά και της μεικτής περιπολίας, προσωπικό από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Κρεστένων με επικεφαλής τον προϊστάμενο Κώστα Δρακόπουλο και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για κάθε ενδεχόμενο.

Το μπουκαλάκι του φυτοφάρμακου βρέθηκε άδειο, αλλά παραμένει άγνωστο αν έχει καταναλώσει ο 56χρονος το περιεχόμενό του και σε ποια ποσότητα.

Συγγενείς, αστυνομικοί, πυροσβέστες, πολίτες, σαρώναν με φακούς την περιοχή. Με αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες επέκτειναν την περιοχή των ερευνών σε μεγάλη απόσταση.

Από ένα σημείο και έπειτα εστίασαν γύρω από την περιοχή που βρίσκεται το σπίτι, στην περίπτωση που είχε παραμείνει υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.

Οι έρευνες συνεχίστηκαν όλη τη νύχτα χωρίς αποτέλεσμα με την ευχή όλων να μην έχει κάνει πράξη τα όσα είχε πει νωρίτερα.

ΡΟΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ >