Πα. Δεκ 9th, 2022

zacharonews.gr

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ.TV

Με μαθητικές παρελάσεις κορυφώθηκε ο εορτασμός της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940 στο Δήμο Ζαχάρως

NEWSZACHARO@GMAIL.COM


Με λαμπρότητα κορυφώθηκαν την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου οι εορταστικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό της επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940 στο Δήμο Ζαχάρως.

Το πρωί τελέστηκε η επίσημη δοξολογία στον ιερό ναό του Αγίου Παντελεήμονα, ακολούθησε η επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο των Ηρώων και η κατάθεση στεφάνων και επίσης έγινε η ανάκρουση του εθνικού ύμνου στη μνήμη των ηρώων και των πεσόντων του έπους του 1940. Ο εορτασμός της εθνικής επετείου κορυφώθηκε με μαθητικές παρελάσεις στις Δημοτικές Ενότητες Ζαχάρως, Φιγαλείας, Γιαννιτσοχωρίου και Κακοβάτου.

Τις παρελάσεις παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Ζαχάρως Κώστας Αλεξανδρόπουλος και Αντιδήμαρχοι, ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού Νίκος Κοροβέσης, ο Πρόεδρος και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Διοικητής του Α.Τ. Ζαχάρως, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ζαχάρως, οι Πρόεδροι και τα Διοικητικά συμβούλια των Οργανισμών και Σωματείων, οι Διευθυντές και εκπαιδευτικοί των σχολικών μονάδων και οι δημότες Ζαχάρως. Το παρών έδωσε η Βουλευτής Ν. Ηλείας Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου

ΡΟΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ >