Τε. Φεβ 8th, 2023

zacharonews.gr

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ.TV

Νοσοκομείο Πύργου: Έκοψαν την πίτα τους οι εργαζόμενοι

NEWSZACHARO@GMAIL.COM

Παρουσία του Διοικητή  Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας κ. Χριστόπουλου Χρήστου  και εκπρόσωπους από το Δ.Σ του Συλλόγου Εργαζομένων  Νοσοκομείου Πύργου πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 3-1-2022, η κοπή της βασιλόπιτας στη βιβλιοθήκη του Νοσοκομείου Πύργου, με αυστηρή τήρηση των μέτρων προστασίας.

 Το παρών στην τελετή έδωσε η  Διευθύντρια  Ιατρικής Υπηρεσίας, κ. Βασιλείου Αναστασία , η Διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κ. Αντωνοπούλου Γεωργία, η Διευθύντρια Διοικητικής Υπηρεσίας κ. Μάλλιου Μαρία , η Πρόεδρος του Συλλόγου των Εργαζομένων κ. Κερερέ  Μαλβίνα και τα μέλη του Δ.Σ του συλλόγου κ. Αντωνόπουλος Σπύρος  και η  κ. Καλαντζή Μαρία.

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Πύργου έκοψε την βασιλόπιτα, εκφράζοντας  θερμές ευχές για το ερχομό του νέου έτους τόσο στους παραβρισκόμενους όσο και σε όλο το προσωπικό για υγεία , ευτυχία και δύναμη καθώς συνεχάρη το προσωπικό του Νοσοκομείου για το βαρύ αίσθημα ευθύνης που το διακατέχει αναφέροντας ότι,  πάντα θα είναι δίπλα τους  και αρωγός των αιτημάτων τους. Ευχές και χαιρετισμούς για το νέο έτος απεύθυναν σε όλους τους εργαζομένους και οι Διευθύντριες των τριών Υπηρεσιών του Νοσοκομείου Πύργου για ευτυχία, υγεία, ευημερία, δύναμη  για τους ίδιους και τις οικογένειες τους και άμεση επιστροφή στην κανονικότητα.

Η Πρόεδρος των Συλλόγου Εργαζομένων κ. Μαλβίνα Κερερέ απηυθηνε   σύντομο χαιρετισμό και ευχές  προς τους παρεβρισκόμενους και όλους τους Εργαζομένους του Νοσοκομείου   κάνοντας αναφορά στην  δύσκολη χρονιά που πέρασε,  τον υπερβάλλοντα ζήλο που έδειξαν όλοι οι εργαζόμενοι και την σημαντική τους συνεισφορά στις υπηρεσίες υγείας του ηλειακού λαού. Συγκεγκριμένα αναφέρθηκε ότι ‘’Ο χρόνος που πέρασε θα μείνει ανεξήτιλα χαραγμένως  στην μνήμη όλων μας . Ένας χρόνος, που αφήνει πάνω σε όλους μας, το βαρύ αποτύπωμα της πανδημίας . Ιδιαίτερα, στο Νοσοκομείο του Πύργου, όλο αυτόν τον χρόνο, κληθήκαμε να δώσουμε σκληρές μάχες, στην πρώτη γραμμή, στο πλευρό των συμπολιτών μας. Μια χρονιά δύσκολη, υπερβάλλοντας, όλο το προσωπικο εαυτούς,  με αυταπάρνηση, αλληλεγγύη ,ανθρωπιά,  σεβασμό στον συνανθρωπο, έγιναν οι καθημερινοι  ήρωες όλων μας . Σαν νοσοκομείο, ανταπεξήλθαμε και αυτό μας κάνει περήφανους.’’     

Επίσης, έγινε αναφορά στα  ονόματα  των φοιτητών, τέκνα υγειονομικών του Νοσοκομείου,  που εισήχθησαν  στην ανώτατη εκπαίδευση το 2021 ,τους δόθηκαν συγχαρητήρια για την επιτυχία τους και  δόθηκε η ευχή να πετυχαίνουν πάντα τους στόχους. Συγχαρητήρια , επίσης δόθηκαν και στους γονείς των φοιτητών καθώς ήταν αρωγοί της επιτυχίας αυτής. Στους 14 φοιτητές , Αστερή Γεωργία, Βυθούλκας Δημήτριος , Γεωργοπούλου Βασιλική, Δημουλιάς Ιωάννης,  Ζαχαροπούλου Δέσποινα, Θεοδωρόπουλος  Σωτήριος , Κούτρας Ελευθέριος , Μιχαλόπουλος Ανδρέας,  Ντοάς Θεόδωρος,  Σειντή  Ιουλία,   Χασομέρης Κωνσταντίνος-Παναγιώτης,  Χριστόπουλος Περικλής , Χριστόπουλος Άγγελος , Χρονοπούλου  Αγγελική , θα απονεμηθεί έπαινος και χρηματικό βραβείο από το Σύλλογο Εργαζομένων Νοσοκομείου Πύργου.

Επίσης, έγινε αναφορά στους συναδέλφους που αποχώρησαν με συνταξιοδότηση το 2021 και για την σημαντική τους προσφορά στο Νοσοκομείου Πύργου όλα αυτά  τα χρόνια. Θα γίνει τελετή τιμητικής βράβευσης με απονομή τιμητικής πλακέτας, όταν οι υγειονομικές συνθήκες το επιτρέψουν.

Θερμές ευχαριστίες εξέφρασε η πρόεδρος των Εργαζομένων κ.Μαλβίνα Κερερέ  προς τον κ.    Μπριντζίκη ο  οποίος έκανε δωρεά 42 φιαλών  εμφιαλωμένου κρασιού, από την  επιχείρηση του,  κτήμα  Μπριντζίκη,  ,  ως ένδειξη αναγνώρισης  του έργου που επιτελούν οι υγειονομικοί του Νοσοκομείου,  τα οποία και δόθηκαν στους τυχερούς κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας. Τελειώνοντας το χαιρετισμό μετέφερε σε όλους μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας για το νέο έτος 2022 και ευχές για καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία και δύναμη για όλους. Το φλουρί της πρωτοχρονιάτικης πίτας δόθηκε κατόπιν κλήρωσης σε τρείς τυχερούς και  ο καθένας πήρε 100 ευρώ, προσφορά από το Σύλλογο.

Την εκδήλωση έκλεισε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Πύργου κ. Χρήστος Χριστόπουλος δίνοντας πρωτοχρονιάτικό δώρο τρεις μέρες, σε όλους τους εργαζομένους, ως ανταμοιβή του έργου και της προσφοράς τους στο Νοσοκομείο του Πύργου,  γεγονός το οποίο κατενθουσίασε και ευχαρίστησε   όλους τους εργαζομένους.

ΡΟΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ >