Κυ. Ιαν 29th, 2023

zacharonews.gr

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ.TV

NEWSZACHARO@GMAIL.COM

Τον Γενικό Γραμματέα Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Απλούστευσης Διαδικασιών Λεωνίδα Χριστόπουλο υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Ζαχάρως Κώστας Αλεξανδρόπουλος

Τον Γενικό Γραμματέα Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Απλούστευσης Διαδικασιών Λεωνίδα Χριστόπουλο υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Ζαχάρως Κώστας Αλεξανδρόπουλος στο Δημαρχείο της πόλης το πρωί της Δευτέρας 21 Νοεμβρίου 2022.

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε παρόντες, μεταξύ άλλων, ήταν ο κ. Χριστόπουλος, ο Δήμαρχος και οι  Αντιδήμαρχοι Ζαχάρως, στελέχη του Δήμου και στελέχη της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ζαχάρως. Σε εποικοδομητικό κλίμα εξελίχθηκε η συζήτηση με κεντρικό θέμα τον ψηφιακό μετασχηματισμό του Δήμου, η μελέτη του οποίου σύμφωνα με τον κ. Αλεξανδρόπουλο βρίσκεται σε στάδιο ολοκλήρωσης ενώ αναμένεται να προωθηθεί προς υλοποίηση εντός των επόμενων δεκαπέντε ημερών. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται περίπου στα 250.000€. Στόχος είναι η δημιουργία ενός πλήρους συστήματος Wi-Fi που θα καλύπτει όλες τις περιοχές του Δήμου. Ήδη, έχει ολοκληρωθεί με επιτυχία η εγκατάσταση δικτύου στο πιο δύσκολο κομμάτι, δηλαδή στην περιοχή της Νέας Φιγαλείας, ενώ θα επεκταθεί μέχρι και το Λέπρεο. Τέλος, ο κ. Αλεξανδρόπουλος τόνισε την ανάγκη εγκατάστασης μετεωρολογικών σταθμών και καμερών που θα συμβάλλουν στην προστασία της μείζονος περιοχής του Δήμου αλλά και περιοχών του όμορου Δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων.

ΡΟΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ >