Πα. Δεκ 9th, 2022

zacharonews.gr

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ.TV

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ

NEWSZACHARO@GMAIL.COM

Η Εφημερίδα «Πρωινή», η Αέναον ΚοινΣΕπ, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και ο Δήμος Ζαχάρως σας προσκαλούν στην Ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού «Ημέρες Σταδιοδρομίας», το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 18:30 στο αμφιθέατρο του Δημοτικού Σχολείου Ζαχάρως.

▪️Η ημερίδα, με εισηγητή τον κ. Σπύρο Ζαφειρόπουλο, Σύμβουλο Επαγγελματικού Προσανατολισμού, απευθύνεται σε μαθητές Λυκείου και στους γονείς/κηδεμόνες τους. Βασικά θέματα που θα παρουσιαστούν και θα συζητηθούν είναι η οργάνωση μελέτης, η διαχείριση του άγχους των εξετάσεων, ο υποστηρικτικός ρόλος των γονέων, η καλλιέργεια και εύρεση κινήτρων, η στοχοθεσία και η λήψη αποφάσεων, οι επιλογές σπουδών και οι εναλλακτικές διαδρομές, το νέο σύστημα των Πανελληνίων, οι προοπτικές που δίνουν οι πανεπιστημιακές σχολές των τεσσάρων επιστημονικών πεδίων, η είσοδος στην αγορά εργασίας και τα επαγγελματικά δικαιώματα.

▪️Η Ημερίδα αποτελεί τον πρώτο από τους 7 σταθμούς των «Ημερών Σταδιοδρομίας» καθώς θα ακολουθήσουν αντίστοιχες ημερίδες και στους υπόλοιπους 6 δήμους της Ηλείας.

ΡΟΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ >