Πα. Δεκ 9th, 2022

zacharonews.gr

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ.TV

Σήμερα το καλοκαιρινό bazaar στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Πύργου για την ενίσχυση της Φλόγας

NEWSZACHARO@GMAIL.COM

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Ε΄ τάξης του 6ου Δημοτικού Σχολείου Πύργου, μαζί με τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς τους, διοργανώνουν φιλανθρωπικό bazaar, για την ενίσχυση του Συλλόγου γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα».

Η δράση έρχεται σε συνέχεια αυτής που διοργάνωσαν τα παιδιά του Ε2 και απευθυνόταν σε παιδιά και εκπαιδευτικούς. Η αποδοχή και η υποστήριξη ήταν πολύ μεγάλη, έτσι τα δύο τμήματα συνεργάστηκαν και μαζί με το δάσκαλό τους Λάμπρο Τσακριλή, τη δασκάλα τους Γεωργία Δούλκαρη, τους εκπαιδευτικούς του σχολείου και τους γονείς τους συνεχίζουν.

Αυτή τη φορά η εμπλοκή των γονέων είναι μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική. Στήνουν ένα παζάρι με όμορφα χειροποίητα δημιουργήματα και παραδοσιακά προϊόντα, φτιαγμένα με αγάπη και μεράκι. Θα υπάρχει ποικιλία από σπιτικές λιχουδιές από μαρμελάδες και γλυκίσματα μέχρι λικέρ, αλμυρές σάλτσες και πολλά άλλα.

Το παζάρι πραγματοποιείται σήμερα Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022, ημέρα λήξης των μαθημάτων, στην αίθουσα του ολοήμερου, από τις 8:30 π.μ. – 1:30 μ.μ., και έχει σκοπό να ενθαρρύνει τα παιδιά στην προσφορά και την αλληλεγγύη. Ελπίζουμε οι πάγκοι, που με τόση αγάπη ετοιμάζονται, να αδειάσουν, ο κουμπαράς να γεμίσει και να ενισχυθούν οι δράσεις του Συλλόγου «Φλόγα».

Στον ίδιο χώρο θα εκτεθούν τα έργα των παιδιών που δημιουργήθηκαν για το ομαδικό διαδικτυακό παιχνίδι: «ΒΡΕΣΤΑ και ΠΑΡΤΑ» Κάνε δικά σου τα δικαιώματα! (Διεθνής Σύμβαση για τα Δικαιώματα του Παιδιού).

ΡΟΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ >