Τε. Φεβ 8th, 2023

zacharonews.gr

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ.TV

Σκαλτσά : Πρόγραμμα (ΤΕΒΑ/FEAD)

ΤΕΒΑ,Β πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10/11/2021 και ώρες 09:30 έως 13:30, στην κεντρική αποθήκη του δήμου Ζαχάρως έναντι Γυμνασίου- Λυκείου. 
NEWSZACHARO@GMAIL.COM

 Πρόγραμμα «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για τους απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)»

Ο Δήμος Ζαχάρως, ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. Ηλείας, ενημερώνει τους ωφελούμενους στο πρόγραμμα «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για τους απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)», το οποίο χρηματοδοτείται από το ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας, ότι η διαδικασία διανομής ειδών Διατροφής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (Κρέας Μοσχάρι, Κρέας Χοιρινό, τυρί γραβιέρα, τυρί ημίσκληρο, μήλα, κρεμοσάπουνο, καθαριστικό γενικής χρήσης, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, σαμπουάν, αφρόλουτρο, υγρό πιάτων, σαπούνι πλάκα, σκόνη για πλύσιμο ρούχων, βρεφικές πάνες και μωρομάντηλα κατά περίπτωση, σχολικές τσάντες κατά περίπτωση), αποκλειστικά για δικαιούχους ΤΕΒΑ,Β πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10/11/2021 και ώρες 09:30 έως 13:30, στην κεντρική αποθήκη του δήμου Ζαχάρως έναντι Γυμνασίου- Λυκείου. 

Διαδικασία Διανομής:Οι δικαιούχοι οφείλουν να προσέρχονται στον χώρο διανομής, την ημερομηνία και την ώρα που θα αναγράφεται στο γραπτό μήνυμα (SMS) που τους έχει αποσταλεί.Κάθε δικαιούχος θα πρέπει να έχει μαζί του επίσημο έγγραφο από το οποίο προκύπτει το Α.Μ.Κ.Α. ή το ΑΦΜ του, όπως ορίζει το πρόγραμμα και την αστυνομική του ταυτότητα.

Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει στο σημείο διανομής, τα προϊόντα θα παραληφθούν από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση του δικαιούχου θεωρημένη με το γνήσιο της υπογραφής. Στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για την αντιμετώπιση του COVID-19, παρακαλούνται οι δικαιούχοι του προγράμματος να προσέρχονται στο χώρο διανομής υποχρεωτικά με μάσκα και να τηρούν τις απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας.

Η Σύμπραξη Π.Ε. Ηλείας τηρεί όλα τα υγειονομικά μέτρα προστασίας COVID-19, σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διατάξεις.  

137344034_980218799169483_1385326383545769450_n

 ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ 

            Δήμητρα Σκαλτσά

Αντιδήμαρχος Παιδείας & Κοινωνικής Πολιτικής 

ΡΟΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ >