Δε. Ιαν 30th, 2023

zacharonews.gr

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ.TV

Στα νοσοκομεία της Ηλείας η αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα

NEWSZACHARO@GMAIL.COM

Τα προβλήματα, τις αδυναμίες, τις ελλείψεις αλλά και τις δυνατότητες των νοσοκομείων του νομού εξέτασε από κοντά η αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας κα Μίνα Γκάγκα στη σημερινή της περιοδεία στις νοσηλευτικές μονάδες της Ηλείας.

Η περιοδεία της κα Γκάγκα, την οποία συνόδευε ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης και ο βουλευτής Ανδρέας Νικολακόπουλος ξεκίνησε από το Νοσοκομείο Κρεστένων. Την αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας υποδέχθηκε ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας Χρήστος Χριστόπουλος και ο δήμαρχος Ανδρίτσαινας – Κρεστένων Σάκης Μπαλιούκος.

Επόμενη στάση στην περιοδεία της κας Γκάγκα ήταν το νοσοκομείο του Πύργου, όπου έτυχε θερμής υποδοχής από εργαζόμενους σε αναστολές που ζητούσαν να παρθούν πίσω για να επιστρέψουν στις εργασίες τους.

Στο Νοσοκομείο του Πύργου πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη, με τη συμμετοχή και του δημάρχου Τάκη Αντωνακόπουλου και του προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Πύργου – Ολυμπίας Χρήστου Γιαννικούλη, όπου τέθηκαν όλα τα ζητήματα και τα προβλήματα που αφορούν το νοσοκομείο αλλά και η γενικότερα η υγεία στην Ηλεία.

Στη συνέχεια η αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας επισκέφτηκε το Νοσοκομείο της Αμαλιάδας, όπου ενημερώθηκε για τα ζητήματα της νοσηλευτικής μονάδας από την διοικήτρια Ειρήνη Αγγελάκου, παρουσία και του δημάρχου Ήλιδας Γιάννη Λυμπέρη.

ΡΟΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ >