Κυ. Ιαν 29th, 2023

zacharonews.gr

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ.TV

Στον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Ηλείας Β. Γιαννόπουλο ο νέος Περιφερειακός Διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Δ.Ε Χρ. Μπόκας

NEWSZACHARO@GMAIL.COM

   Τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Ηλείας, Βασίλη Γιαννόπουλο, επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022, ο νέος Περιφερειακός Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Δυτικής Ελλάδας, Αρχιπύραρχος Χριστόφορος Μπόκας, συνοδευόμενος από τον νέο Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ηλείας, Πύραρχο Γιώργο Κωνσταντακόπουλο.

  Κατά την διάρκεια της επίσκεψης, και λίγες ημέρες μετά την ανάληψη των νέων του καθηκόντων στην Περιφερειακή Διοίκηση, ο κ. Μπόκας είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον κ. Γιαννόπουλο θέματα που αφορούν στην προστασία της περιοχής, τόσο στον τομέα της πρόληψης όσο και της αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών, από τα οποία η Π.Ε Ηλείας «δοκιμάστηκε» ιδιαίτερα κατά την προηγούμενη χρονιά.

  Ο κ. Μπόκας, έχοντας ήδη ενημερωθεί από τους προκατόχους του αλλά και από τους σημερινούς συναδέλφους και συνεργάτες του, για το εξαιρετικό επίπεδο συνεργασίας ανάμεσα στην Π.Ε Ηλείας και στο Πυροσβεστικό Σώμα, ευχαρίστησε τον κ. Γιαννόπουλο γι’ αυτό, δεσμευόμενος και ο ίδιος από την πλευρά του ότι η σχέση αυτή θα συνεχιστεί στο ίδιο επίπεδο.  Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης επανεπιβεβαίωσε την βούληση της Π.Ε Ηλείας και συνολικά της ΠΔΕ να συμβάλλει στην ενίσχυση του έργου του Π.Σ, κάτι που έχει αποδειχθεί στην πράξη και κατά τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές του 2021 στην Ηλεία. Τέλος, αφού συνεχάρη και πάλι τον νέο Περιφερειακό Διοικητή για τα νέου του καθήκοντα, του ευχήθηκε καλή δύναμη στο δύσκολο και απαιτητικό έργο του στο Π.Σ, για την προστασία της ζωής και της περιουσίας των πολιτών.

ΡΟΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ >