Τε. Φεβ 8th, 2023

zacharonews.gr

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ.TV

Συνεχίζονται οι διακρίσεις για τα σχολεία της Ν.Φιγαλείας.

NEWSZACHARO@GMAIL.COM

ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΓΕΛ Ν.ΦΙΓΑΛΕΙΑΣ

Συνεχίζονται οι διακρίσεις για τα σχολεία της Ν.Φιγαλείας. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά της μαθήτριας του Γενικού Λυκείου Ευαγγελίας Ζευγίτη που κέρδισε το πρώτο βραβείο στον 8ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Σκίτσου, Κόμικς και Γελοιογραφίας “ΣΚΙΤΣΟΦΡΕΝΕΙΑ@PIERCE 2022”, με το σκίτσο “Το κορίτσι στον καθρέφτη” και ανάμεσα σε Λύκεια από όλην τη χώρα που έλαβαν συμμετοχή. Οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 400 και θέμα του φετινού Διαγωνισμού ήταν “Εγώ”.

Ο Διαγωνισμός έλαβε χώρα υπό την αιγίδα της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β’ Αθήνας. Στο Διαγωνισμό συμμετείχαν οι μαθητές και οι μαθήτριες όλων των Δημόσιων και Ιδιωτικών Γυμνασίων και Λυκείων της χώρας, με την Έγκριση του Υπουργείου Παιδείας.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες και τα αναλυτικά αποτελέσματα του εν λόγω διαγωνισμού εδώ:
https://www.pierce.gr/news/skitsofreneia-pierce-2022/

Όλα τα έργα εκτίθενται στους χώρους του Αμερικάνικου κολεγίου Ελλάδας έως 31 Μαΐου. Η έκθεση είναι επισκέψιμη.

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να δώσουμε τα εύσημα στο εκπαιδευτικό προσωπικό των σχολείων της Ζούρτσας για την ενέργεια και την όρεξή τους και τη συνεχή υποστήριξη στους μαθητές, ώστε να πετυχαίνουν σε αυτό που τους αρέσει! Ευχόμαστε σε ακόμα καλύτερη συνέχεια και τα σχολεία της περιοχής μας να συνεχίσουν να προοδεύουν και να είναι παράδειγμα!

ΡΟΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ >