Κυ. Ιαν 29th, 2023

zacharonews.gr

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ.TV

ΤΙΜΗ ΣΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΣΣΑ ΜΑΝΑ | ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗ ΛΥΝΙΣΤΑΙΝΑ

NEWSZACHARO@GMAIL.COM

Τη γιορτή προς τιμήν της Ελληνίδας Αγρότισσας Μάνας διοργάνωσε και φέτος ο Σύλλογος Αποδήμων Λυνιστιάνων Ολυμπίας τη Πέμπτη 28 Οκτωβρίου στη Λυνίσταινα.

Μετά τη δοξολογία για την εθνική επέτειο του 1940, πραγματοποιήθηκε κατάθεση στεφάνων στο μνημείο Ηρώων του χωριού ενώ αμέσως μετά μικροί και μεγάλοι παραβρέθηκαν στο τουριστικό κέντρο της περιοχής για να τιμήσουν την αγρότισσα μάνα.

250727471_285263260176061_6416050421591354775_n

Με εξαιρετικό καιρό αλλά όχι όπως άλλες χρονιές με το πλήθος κόσμου να απουσιάζει, η γιορτή περιλάμβανε ομιλίες, αφηγήσεις ιστοριών του πολέμου, ντοκουμέντα και άλλα.

Ο Σύλλογος Νέων Νέας Φιγαλείας, τιμώντας τη μοναδική εκδήλωση για την αγρότισσα μάνα στην Επαρχία Ολυμπίας έδωσε το παρών με τον εκπρόσωπο κ.Γιώργο Καράπαπα(Ειδικό Γραμματέα) ο οποίος κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο Ηρώων εκ μέρους του συλλόγου ενώ παραβρέθηκε και στη γιορτή στη Πλατεία της Λυνίσταινας.

Στη φωτογραφία διακρίνεται ο εκπρόσωπος του συλλόγου με τους: κ.Γιώργο Δράκο – Πρόεδρο Κοινότητας Λυνίσταινας – κα.Αιμηλία Σκουμπούρη

– Πρόεδρο Συλλόγου Αποδήμων Λυνιστιάνων – κ.Κωνσταντίνο Σμυρνή – Πρόεδρο Ομοσπονδίας Συλλόγων Επαρχίας Ολυμπίας.Τους ευχαριστούμε θερμά για τη φιλοξενία!

Σύλλογος Νεολαίας & Άθλησης Νέας Φιγαλείας ”Παναγία η Βόγαλη”

ΡΟΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ >