Τε. Φεβ 8th, 2023

zacharonews.gr

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ.TV

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΔΩΝ ΔΩΡΕΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΕΩΝ

NEWSZACHARO@GMAIL.COM

Ο Σύλλογος, με αίτημα του σε μια, από τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρίες της χώρας, αποδέχτηκε με μεγάλη χαρά, την ΔΩΡΕΑ, 5 (πέντε) μπλε πλαστικών κάδων, χωρητικότητας 240 λίτρων, για την άμεση αντιμετώπιση προβλημάτων με αστικά απορρίμματα που καταγράφονται από πολίτες, μικρούς και μεγάλους, σε διάφορα κομβικά σημεία της πόλης της Νέας Φιγαλείας.

Στο πλαίσιο των δράσεων για την προστασία του περιβάλλοντος, είχε ζητηθεί η αποδοχή της δωρεάς από τις αρμόδιες υπηρεσίες δήμο και περιφέρεια.

Μετά τις εγκριτικές αποφάσεις αποδοχής της δωρεάς από το Δήμο Ζαχάρως-Φιγαλείας καθώς και την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου-Δυτικής Ελλάδας-Ιονίου, πριν από λίγες μέρες, σε συνεργασία με τον τομέα καθαριότητας του Δήμου Ζαχάρως-Φιγαλείας, τοποθετήθηκαν οι κάδοι σε κεντρικά σημεία της πόλης:1. Πεζόδρομος Βαγένας2. Πλατεία Ηρώων3. Δημοτικό Κτήριο(ΑΤΜ)4. Πεζόδρομος ΜπούραςΕπίσης, ένας(1) κάδος έγινε δωρεά στο Δημοτικό Σχολείο για τις ανάγκες καθαριότητας και συλλογής απορριμμάτων από τις τάξεις.Αξίζει να σημειωθεί πως η μεταφορά των κάδων έγινε επίσης χορηγία μεταφορικής επιχείρησης από τη Νέα Φιγαλεία την οποία ευχαριστούμε θερμά και δημόσια.

Ευχαριστούμε θερμά και τα μέλη μας για την τοποθέτηση των κάδων και τη μεταφορά τους στα σημεία περισυλλογής. Παρακαλούμε όλους τους πολίτες, τους μόνιμους κατοίκους και τους επισκέπτες να σεβαστούν τη δωρεά, η οποία είναι προς όφελος τους αλλά και προς όφελος του περιβάλλοντος και της φύσης.Η προστασία του περιβάλλοντος είναι ευθύνη ΟΛΩΝ μας.

Ας διατηρούμε την πόλη μας καθαρή!

ΡΟΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ >