ZACHARONEWS.GR
ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ

Δήμος Πύργου: Παιδικό αποκριάτικο ξεφάντωμα στην πόλη το Σάββατο- Με επιτυχία το Κυνήγι χαμένου θησαυρού και διασκεδαστικό πάρτι

Κοινοποίηση

-Κυνήγι χαμένου θησαυρού και διασκεδαστικό πάρτι

Με πολλές δράσεις, παιχνίδι, κατασκευές, χορό και κυνήγι χαμένου θησαυρού κύλησετο Σάββατο (25/2) για εκατοντάδες παιδιά του Πύργου.Στο Θεματικό Πάρκο Ξυστρή ο Δήμος Πύργου και ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμούείχε οργανώσει ένα τρίωρο απογευματινό διασκεδαστικό αποκριάτικο πάρτι με τηνμαγική ομάδα «Konstantin» που κράτησε συντροφιά στους μικρούς φίλους.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν από νωρίς ο Δήμαρχος Πύργου ΠαναγιώτηςΑντωνακόπουλος και η αντιπρόεδρος του ΔΟΠΠ Μαρία Φίλη που καλωσόρισαν παιδιάκαι γονείς και ευχήθηκαν σε όλους χρόνια πολλά. Μαζί τους και ο πρόεδρος της ΔΕΠΑΕ ΟΤΑ Βασίλης Σεϊντής, που φρόντισε για την καλή διεξαγωγή όλων των δράσεων στοχώρο.Επί τρεις ώρες παιδιά όλων των ηλικιών ψυχαγωγήθηκαν με ιστορίες γέλιου καισυγκίνησης με τις μασκότ Winnie Pooh-Mickey Mouse-Sylvester-Tweety, τη Sara καιτον κλόουν Παπατάκη. Και φυσικά στο τέλος φωτογραφήθηκαν μαζί τους. Χόρεψαναποκριάτικους χορούς και γαϊτανάκι, έκαναν μπαλονοκατασκευές, έπαιξανπρωτότυπα ομαδικά παιχνίδια και μασκαρεύτηκαν με face & hand painting.Ψάχνοντας τον χαμένο θησαυρόΤο πρωί της ίδιας ημέρας, από την κεντρική πλατεία της πόλης μπροστά απο τοΛάτσειο Δημοτικό Μέγαρο, εκατοντάδες παιδιά ξεχύθηκαν σε δρόμους και εμπορικάκαταστήματα ψάχνοντας τον χαμένο θησαυρό στο 1ο Κυνήγι που διοργάνωσε οΔήμος Πύργου και το Γραφείο Εθελοντισμού σε συνεργασία με το Σώμα ΕλλήνωνΠροσκόπων-1ο Σύστημα Προσκόπων Πύργου και τον Εμπορικό Σύλλογο Πύργου.Την εκκίνηση του παιχνιδιού με τίτλο Θησα..«βρες» έκανε ο αντιδήμαρχος Παιδείαςκαι υπεύθυνος του Γραφείου Εθελοντισμού Γιάννης Πλεμμένος.Μέχρι αργά το μεσημέρι, ακολουθώντας τις οδηγίες, οι 30 ομάδες που έλαβαν μέρος,προσπάθησαν να “σπάσουν” τους γρίφους για να φτάσουν πιο κοντά στον “θησαυρό”και να κερδίσουν πλούσια δώρα. Νικήτρια ομάδα ανακηρύχθηκε η “Πράκτωρ 00”!

Related posts

Δημοσιοποιήθηκε η διαθήκη του μακαριστού Μητροπολίτη Ηλείας Γερμανού

admin

Απρίλιος 2023: Ένας από τους πιο ψυχρούς μήνες τα τελευταία 14 χρόνια – Τα στοιχεία για τον Πύργο

admin

Πύργος: Πνιγμό έδειξε και η ιατροδικαστική έρευνα για το θάνατο της 2χρονης Παναγιώτας

admin