ZACHARONEWS.GR
ΒΟΥΛΕΥΤΕΣΕΛΛΑΔΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ

ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑ ΑΥΓΕΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ

Κοινοποίηση

Η απόφαση του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή να μην είναι υποψήφιος στις επικείμενες εκλογές αποτελεί σαφώς ιστορική στιγμή για την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, καθώς υπήρξε ο μακροβιότερος Aρχηγός της, ενώ η προσφορά του στην παράταξη που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ήταν διαχρονική. Υπηρέτησε την Νέα Δημοκρατία αλλά και την Ελλάδα, στα πεντέμισι χρόνια της Πρωθυπουργίας του, με γνώμονα το εθνικό συμφέρον. Έδινε πάντα το παρών στους αγώνες για την Δημοκρατία, για την ανάπτυξη, για τις Ελληνίδες και τους Έλληνες. Και παραμένει ενεργά παρών για την παράταξη.

Προσωπικά, του οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ, καθώς το 2009 μου έκανε την μεγάλη τιμή να με ορίσει Βουλευτή Επικρατείας, ανοίγοντας μου έτσι τον δρόμο στην ενεργό πολιτική για την νέα γενιά αλλά και για τον επιστημονικό χώρο γύρω από την προστασία του περιβάλλοντος και την κλιματική αλλαγή.

Ταυτόχρονα, τίμησε με αυτό τον τρόπο την Ηλεία, η οποία είχε δοκιμαστεί από τις πυρκαγιές του 2007, νομός ο οποίος παρέμεινε σε υψηλή προτεραιότητα στην ατζέντα της πολιτικής του ως σήμερα.

Η Νέα Δημοκρατία ισχυρή, ενωμένη, ζωντανή και πιστή στις αρχές της, ακολουθεί ξανά τον δρόμο της νίκης.

Πλέον, και μετά την ανακοίνωση της απόφασής του, θα συναντηθούμε και πάλι, όλοι μαζί, στην πρώτη γραμμή της προεκλογικής μάχης.

Related posts

Πύργος: Νέο κρούσμα ηλεκτρονικής απάτης με θύμα επιχειρηματία- “Βούτηξαν” 10.470 ευρώ από τον τραπεζικό του λογαριασμό

admin

Καταλαβαίνουμε τους πρβληματισμούς και τις ανησυχίες των αγροτών. ΒΙΝΤΕΟ

admin

ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟ. Ανακηρύχθηκε ο ανάδοχος για το Ειδικό Πολεοδομικό Σχέδιο της Ηλείας

admin