Πα. Δεκ 9th, 2022

zacharonews.gr

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ.TV

EΟΔΥ: 1 στα 3 κρούσματα στη Μεσσηνία είναι παιδιά-Τι αλλάζει στο πρόγραμμα των rapid test

NEWSZACHARO@GMAIL.COM

ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΤΑ RAPID TEST ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΠΑΖΑΡΙ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ-ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΣΕ ΧΩΡΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΗΣ

Τροποποιείται το πρόγραμμα δωρεάν rapid test από την εβδομάδα, σύμφωνα με τον Συντονιστή των δράσεων του ΕΟΔΥ στη Μεσσηνία, Κώστα Βλαχοδημητρόπουλο, ο οποίος μίλησε στο Messinia Live για τις αλλαγές που έρχονται και τις αναπροσαρμογές των τεστ ανάλογα με τις ανάγκες του πληθυσμού. Έτσι από εβδομάδα μπορεί να καταργούνται τα κλιμάκια σε Κεντρική Αγορά Καλαμάτας καθως και στο Παζάρι Αγίας Τριάδας, ωστόσο ξεκινούν στοχευμένοι έλεγχοι σε Τοπικές Κοινότητες. Συγκεκριμένα κάθε Τρίτη θα γίνονται rapid test και σε μια Κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας-σε συνεννόηση με τους προέδρους και τον Δήμο- και κάθε Πέμπτη παίρνουν σειρά τα χωριά του Δήμου Μεσσήνης.

ΕΝΑ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ

Στη διαπίστωση οτι το ένα στα τρία κρούσματα που εντοπίζονται θετικά, αφορά παιδιά, προχώρησε ο Κώστας Βλαχοδημητρόπουλος, εξηγώντας ότι γίνονται εκατοντάδες δωρεάν rapid καθημερινά για μαθητές και εκπαιδευτικούς στο Μέγαρο Χορού, και προκύπτει ότι τα κρούσματα είναι πολλά στην μαθητική κοινότητα.

www.messinialive.gr

ΡΟΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ >