Δε. Ιαν 30th, 2023

zacharonews.gr

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ.TV

Kaiafas Battle: Η κορυφαία διοργάνωση θαλάσσιου σκι το καλοκαίρι στην Ηλεία

NEWSZACHARO@GMAIL.COM

Συνάντηση στο Δημαρχείο Ζαχάρως μεταξύ του Δημάρχου Ζαχάρως και Αντιδημάρχων με τον υπεύθυνο της ακαδημίας θαλασσίου σκί στον Καιάφα Γιώργο Χατζή. Ο Δήμαρχος Ζαχάρως δεσμεύθηκε να στηρίξει ο Δήμος και να βοηθήσει με ότι μέσα διαθέτει την κορυφαία αθλητική διοργάνωση θαλασσίου σκί που θα πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι στην λίμνη του Καιάφα.Το Kaiafas Battle θα αποτελέσει μεγάλης σημασίας αθλητικό γεγονός σε παγκόσμιο επίπεδο καθώς θα λάβουν μέρος παγκόσμιοι πρωταθλητές και θα προβληθεί σε πάνω από 170 χώρες.

To Kaiafas Battle, θα αποτελέσει αυτό το καλοκαίρι, μεγάλης σημασίας αθλητικό γεγονός σε παγκόσμιο επίπεδο, καθώς θα λάβουν μέρος Παγκόσμιοι Πρωταθλητές και Πρωταθλήτριες Ευρώπης, με διεθνής διακρίσεις και πολλά ρεκόρ.

Το Kaiafas Battle είναι ένα παγκόσμιο κύπελλο θαλάσσιου σκι που θα λάβουν μέρος οι 30 καλύτεροι αθλητές του κόσμου και με τις συνολικές συμμετοχές να ανέρχονται κατόπιν προσκλήσεως τις 60, από όλο τον κόσμο.

Θα διεξαχθεί από τις 8/7 έως και τις 10/7/2022, στη λίμνη του Καϊάφα στην Ηλεία & θα προβληθεί σε 170 χώρες, σε εκπομπές όπως Gearing Up, Sports Show, The outdoor & συνεργασία με αεροπορικές για προβολή video σε πτήσεις.

Το event είναι αναγνωρισμένο από την παγκόσμια ομοσπονδία θαλάσσιου σκι αλλά και την Ελληνική ομοσπονδία & το αγώνισμα που θα λάβουν μέρος είναι το σλάλομ.

Ως υπέυθυνος επικοινωνίας έχει οριστεί ο κος Χατζής Γιώργος (παγκόσμιος πρωταθλητής, με πολλά μετάλλια από ευρωπαϊκά masters, 12 χρυσά, 8 ασημένια και 3 χάλκινα σε βαλκανικούς, έξι πανελλήνια ρεκόρ σε όλες τις κατηγορίες, βράβευση το ’92 από τον ΠΣΑΤ ως καλύτερος αθλητής της χρονιάς, κ.α.) φυσικά με τη συνεργασία της ομάδας του Happy People Team, της κας Βενετίας Κυριού.

https://www.hatziski.gr/
https://www.happypeoplemodels.com/

ΡΟΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ >