ZACHARONEWS.GR
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΔΗΜΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣΝΕΑ ΦΙΓΑΛΕΙΑ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΝΕΑΣ ΦΙΓΑΛΙΑΣ: Η σεζόν 2023-2024 έκλεισε και επίσημα χθες Κυριακή

Κοινοποίηση

Την σεζόν 2023-2024 έκλεισε και επίσημα η ομάδα μας χθες Κυριακή το απόγευμα με ένα οικογενειακό δίτερμα όπου αγωνίστηκαν και παλαίμαχοι παίκτες της ομάδας μας.

Ένα πολύ όμορφο παιχνίδι που αρκετοί μάλιστα παρακολούθησαν από την κερκίδα, κόσμος που πάντα είναι δίπλα στην ομάδα ανεξαρτήτως αποτελέσματων.

Μετά το τέλος παιχνιδιού έπαιξαν και οι ακαδημίες μας φιλικό δίτερμα υπό το βλέμμα των παικτών, των γονέων και των φιλάθλων που έδωσαν το παρών.

Στο τέλος ο πρόεδρος της ομάδας μας, Γρηγόρης Γλούμης, έδωσε τιμητική πλακέτα σε παλαίμαχους παίκτες της ομάδας μας που έχουν προσφέρει πάρα πολλά τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Πρόκειται για τους Γιάννη Μανιάτη, Δημήτρη Καπογιάννη, Νίκο Κουτσόπουλο, Τάκη Πάλλα και Γιώργο Μπιμπή (το παρέλαβε η σύζυγος του).

Η μέρα τελείωσε με τραπέζι που παρέθεσε το Δ.Σ. της ομάδας στην πλατεία του χωριού και μετά στην κρεπερί Διαχρονικόν όπου ο Giannis Maniatis προσέφερε κρέπες στην ομάδα και τον ευχαριστούμε για αυτό.

Μια δύσκολη χρόνια έφτασε στο τέλος της με πολλά συναισθήματα κατα τη διάρκεια, λύπες, χαρές και μια πίκρα για τον υποβιβασμό αλλά συνεχίζουμε πιο δυνατοί πάντα.

Κάτι που αποδείχθηκε αυτήν την Κυριακή που η ομάδα μας επέλεξε έναν υγιή δρόμο και ασχέτως αποτελεσμάτων, επιτυχιών και αποτυχιών μένουμε πιστοί στα πιστεύω μας και την νοοτροπία μας, ότι το ποδόσφαιρο και οι Κυριακές μας είναι πρώτα απ όλα χαρά, δίνουν ζωή στο χωριό και δημιουργούν φιλίες.

Ευχαριστούμε όλους για το φετινό ταξίδι και ευχή μας το επόμενο να είναι καλύτερο.

Related posts

Απόφαση Δημάρχου για τον ορισμό Αντιδημάρχων & Μεταβίβαση των αρμοδιοτήτων του.

admin

Συγχαρητήρια στη θεατρική ομάδα του ΓΕΛ και του Εσπερινού ΓΕΛ Ζαχάρως

admin

Ξεκίνησε το πρόγραμμα της Κυκλοφοριακής Αγωγής από το Δήμο Ζαχάρως

admin