ZACHARONEWS.GR
ΔΗΜΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ολοκληρωμένες Χωρικές Επενδύσεις

Κοινοποίηση

Ολοκληρωμένες Χωρικές Επενδύσεις

Η παρούσα διαδικασία Διαβούλευσης αφορά στη συμβολή των πολιτών, δημόσιων και ιδιωτικών φορέων για την προετοιμασία της Στρατηγικής Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης (ΟΧΕ) των Δήμων Αρχαίας Ολυμπίας- Ανδρίτσαινας Κρεστένων και Ζαχάρως.

Η «Ολοκληρωμένη Χωρική Επένδυση» (ΟΧΕ) αποτελεί χρηματοδοτικό και προγραμματικό εργαλείο υλοποίησης συνεκτικών αναπτυξιακών σχεδίων. Η Περιοχή Παρέμβασης στην οποία θα υλοποιηθεί η Στρατηγική ΟΧΕ περιλαμβάνει τους τρεις Δήμους.

Η διαβούλευση αποτελεί ένα κρίσιμο στάδιο για την εξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων για τις ανάγκες, τα προβλήματα και τις προκλήσεις που καλείται να αντιμετωπίσει η περιοχή. Τα συμπεράσματα αυτά θα αξιοποιηθούν για τη χάραξη της καταλληλότερης Στρατηγικής για την περιοχή παρέμβασης.

Καλούνται κάτοικοι, φορείς, επιχειρήσεις, να καταθέσουν την συμβολή τους, σε μια σειρά από αναπτυξιακά ζητήματα, η οποία καθίσταται απαραίτητη και πολύτιμη για τη διαμόρφωση μιας ισχυρής εταιρικής σχέσης κατά το σχεδιασμό και την υλοποίηση της Στρατηγικής ΟΧΕ.

Τονίζεται ότι η συμβολή στα ερωτήματα των συμμετεχόντων ΔΕΝ θα δημοσιοποιηθεί, θα αξιοποιηθεί ΜΟΝΟ για στατιστική επεξεργασία και την εξαγωγή συμπερασμάτων επί του συνόλου του δείγματος. Θα τηρηθούν όλοι οι όροι και οι αρχές εμπιστευτικότητας βάσει της σχετικής νομοθεσίας.

Βρείτε εδώ σχετικά αρχεία:

ΕΙΔΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ για ΟΧΕ Α.Ο-Κ.Α-Ζ

Ολοκληρωμένες Χωρικές Επενδύσεις- ΔΗΜΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ

Πίνακας Διαβούλευσης

Related posts

ΔΗΜΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ – ΝΕΑΣ ΦΙΓΑΛΕΙΑΣ ΒΙΝΤΕΟ

admin

Μετά την ληστεία πήγε για… ούζο

admin

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ: «Η πρόληψη σώζει ζωές. Στηρίζουμε κάθε γυναίκα με δωρεάν Τεστ Παπανικολάου»

admin