ZACHARONEWS.GR
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΔΗΜΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμαρχος Ζαχάρως παρέδωσε την στολή λαμπαδηδρόμου, που θα εκπροσωπήσει τον Δήμο, στην υποδοχή της Ολυμπιακής Φλόγας στη Ζαχάρω.

Κοινοποίηση

Ο Δήμαρχος Ζαχάρως παρέδωσε την στολή λαμπαδηδρόμου, που θα εκπροσωπήσει τον Δήμο, στην υποδοχή της Ολυμπιακής Φλόγας στη Ζαχάρω.

Ο Δήμαρχος Ζαχάρως Κωνσταντίνος Μητρόπουλος, παρέδωσε την στολή λαμπαδηδρόμου, που θα εκπροσωπήσει τον Δήμο, στην υποδοχή της Ολυμπιακής Φλόγας στη Ζαχάρω

Τη Δευτέρα 8 Απριλίου 2024, ο Δήμαρχος Ζαχάρως Κωνσταντίνος Μητρόπουλος, παρέδωσε την στολή λαμπαδηδρόμου, στον Μαθητή της 2ας Λυκείου Ζαχάρως, Αδαμόπουλο Νικόλαο, πρωταθλητή Ελλάδος στους δρόμους ταχύτητας Κ18.

Ο Αδαμόπουλος Νικόλαος θα μεταφέρει την Ολυμπιακή Φλόγα, εκπροσωπώντας τον Δήμο Ζαχάρως, κατά την λαμπαδηφορία των Ολυμπιακών Αγώνων, Παρίσι 2024, κατά την υποδοχή της στην Ζαχάρω, την 16η Απριλίου 2024.

Ο Δήμαρχος Ζαχάρως, Κωνσταντίνος Μητρόπουλος, ανέφερε:

 «Η Ζαχάρω θα αποτελέσει σημείο υποδοχής του συμβόλου της οικουμενικότητας, της ελπίδας και της ειρήνης. Της Ολυμπιακής Φλόγας, η οποία ξεκινά το ταξίδι της, για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Στις 16 Απριλίου 2024, ο Δήμος μας θα γίνει μέρος της γιορτής και ότι αυτή συμβολίζει. Θα υποδεχθούμε την Ολυμπιακή Φλόγα με κάθε επισημότητα και σας καλώ να συμμετέχετε όλοι οι πολίτες του Δήμου Ζαχάρως, στο Παγκόσμιο αυτό γεγονός. Σήμερα με μεγάλη χαρά παραδίδω την στολή του λαμπαδηφόρου, που θα μεταφέρει την Ολυμπιακή Φλόγα στη Ζαχάρω και θα εκπροσωπήσει τον Δήμο μας, στον Μαθητή της 2ας Λυκείου, Νικόλαο Αδαμόπουλο, Πρωταθλητή Ελλάδος στους δρόμους ταχύτητας, που μας κάνει περήφανους. Στις 16 Απριλίου σας περιμένουμε όλους, να  μεταλαμπαδεύσουμε τα Ολυμπιακά ιδεώδη και ιδανικά».

Related posts

Σύγκρουση τρένων: Αθλιότητα καταγγέλλει η βουλευτής Στέλλα Μπίζιου – «Επιχειρούν να με συνδέσουν με τον σταθμάρχη»

admin

Βρέθηκε η μια 16χρονη που είχε εξαφανιστεί

admin

 Ο «παίκτης» οργώνει… ΦΩΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ

admin