ZACHARONEWS.GR
ΔΗΜΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣΧΟΛΕΙΑ

Αγορά εκτυπωτικού πολυμηχανήματος μέσω της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής

Κοινοποίηση

Ο Δήμος Ζαχάρως, μέσω της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, αγόρασε και παρέδωσε στο Ενιαίο Λύκειο Ζαχάρως ένα εκτυπωτικό πολυμηχάνημα.

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, κ. Γεώργιος Τριγάζης, και ο Αντίδημαρχος Πολιτισμού & Αθλητισμού και Αναπληρωτής Δημάρχου, κ. Ιωάννης Τερζής, παρέδωσαν στη Διευθύντρια του Ενιαίου Λυκείου Ζαχάρως, κα Αθηνά Αβραμίδη, ένα εκτυπωτικό πολυμηχάνημα για την κάλυψη των αναγκών των μαθητών και των εκπαιδευτικών.

Ο Δήμαρχος Ζαχάρως, Κωνσταντίνος Μητρόπουλος, υιοθετώντας την πρόταση τού Αντιδημάρχου Παιδείας, κου Τριγάζη, ύστερα και από τις σχετικές ενέργειες της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, της οποίας τυγχάνει Πρόεδρος, παρέδωσαν ένα πολυμηχάνημα – εκτυπωτή στο Ενιαίο Λύκειο Ζαχάρως.

Πλέον, και σε συνέχεια της σχετικής δράσης, θα καταβάλλεται κάθε προσπάθεια, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες όλων των σχολείων σε μηχανολογικό και ηλεκτρονικό εξοπλισμό.

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, κ. Τριγάζης, δήλωσε: «Ο νέος εξοπλισμός που παραδίδεται σήμερα, αποτελεί την αρχή μια σειράς ενεργειών, ώστε να αναβαθμίσουμε περαιτέρω τις υπηρεσίες που προσφέρονται στους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές μας, στο σύγχρονο σχολικό περιβάλλον που διαμορφώνεται».

Related posts

Το Χρυσοχώρι έστειλε μήνυμα ΝΙΚΗΣ των εκλογών την 8η Οκτωβρίου!

admin

ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟ. Ανακηρύχθηκε ο ανάδοχος για το Ειδικό Πολεοδομικό Σχέδιο της Ηλείας

admin

Λευτέρης Βαρουξής: Το διήμερο του στην Ηλεία

admin