ZACHARONEWS.GR
ΔΗΜΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ

Απάντηση του Δημάρχου Ζαχάρως σε συκοφαντικό ανυπόγραφο έντυπο

Κοινοποίηση

Ο τόπος μας δεν χρειάζεται προβοκάτορες και συκοφάντεςΑγαπητοί Συμπολίτες,ένα απαράδεκτο, ανυπόγραφο κείμενο που μοιράστηκε μού δίνει την αφορμή να σας θυμίσω πως ασχολήθηκα με τα ΚΟΙΝΑ του Δήμου μας με βασικό στόχο να απαλλάξουμε την κοινωνία μας από τη διχόνοια και τις άνανδρες πρακτικές.

ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ κατηγορηματικά κάθε υπονομευτή των προσπαθειών μας, που ανώνυμα, συκοφαντικά και με δόλια μέσα και κείμενα σκοπό έχει τον διχασμό και τη συντριβή της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ που είναι προϋπόθεση για την ανάπτυξη και την ευημερία μας.

Ο ΤΟΠΟΣ μας δεν χρειάζεται ραδιούργους συκοφάντες των οποίων κρυφός καημός είναι να μετατρέψουν την ΚΟΙΝΩΝΙΑ μας σε ζούγκλα. Ο αγώνας για την εδραίωση της ομαλότητας στον ΤΟΠΟ που όλοι αγαπάμε και θέλουμε να ζήσουμε υπερήφανοι και αξιοπρεπείς εμείς και τα παιδιά μας είναι ΧΡΕΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.

Η ΔΥΝΑΜΗ για να αντιμετωπίσουμε τα εξαιρετικά δύσκολα θεσμικά προβλήματα που καταδυναστεύουν την περιοχή μας είναι η αγάπη για τον ΤΟΠΟ ΜΑΣ που χρόνιααδικείται και η ΟΜΟΨΥΧΙΑ.

Πιστεύουμε στην ομοψυχία για τη δικαίωση και την ανάπτυξή της κοινωνίας μας. Αυτή ενισχύουμε, αυτή τη δύναμη σέβονται οι φίλοι και υποστηρικτές μας, αυτοί τρέμουν οι θρασύδειλοι υπονομευτές του αγώνα μας που αρνούνται την υλοποίηση του οράματος που μας ενώνει.

Σας καλώ να απομονώσουμε τους δειλούς που δεν τολμούν να υπογράψουν τα δηλητηριώδη κείμενά τους.

Να αποκηρύξουμε τους δόλιους που «κόπτονται» δήθεν για τον ΤΟΠΟ κρυμμένοι στην ανωνυμία τους. Οι ανώνυμοι που δεν τολμούν να εκφράσουν τις απόψεις τους στο φως της ημέρας και να θέσουν τους εαυτούς τους στην κρίση της κοινωνίας είναι καταχθόνιοι εχθροί της κοινωνίας, αρνητές του καλού.

Με Νηφαλιότητα, Εντιμότητα και Δύναμη λύνουμε τα τρέχοντα προβλήματα και αντιμετωπίζουμε τα μεγάλα θεσμικά εμπόδια που στραγγαλίζουν την κοινωνική, οικονομική και πολιτιστική ανάπτυξή μας.Από τη Φιγαλία μέχρι το Ιόνιο ο Δήμος Ζαχάρως Προχωράει Μπροστά.

Ο Δήμαρχος Κώστας Αλεξανδρόπουλος

Related posts

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Τουρνουά Μπάσκετ 3ON3 το τριήμερο 7-9 Αυγούστου στο Γυμνάσιο Ζαχάρως

admin

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗΣ ΚΑΪΑΦΑ & 1ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗΣ

admin

Πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού Πέμπτη 29/02/2024 και Παρασκευή 01/03/2024 με ισχυρές βροχές και καταιγίδες

DIGITAL CITIES IKE