ZACHARONEWS.GR
ΔΗΜΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κωνσταντίνος Μητρόπουλος: « Οι τετραήμερες Καρναβαλικές εκδηλώσεις μας, ξεκίνησαν από τους μικρούς μας φίλους,

Κοινοποίηση

Δήμαρχος Ζαχάρως – Κωνσταντίνος Μητρόπουλος: « Οι τετραήμερες Καρναβαλικές εκδηλώσεις μας, ξεκίνησαν από τους μικρούς μας φίλους, στον Παιδικό Σταθμό του Δήμου Ζαχάρως»

Σε αποκριάτικους ρυθμούς κύλησε το πρωί της  Παρασκευής, 15 Μαρτίου 2024, στον  Παιδικό Σταθμό του Δήμου Ζαχάρως. Τα παιδιά έπαιξαν, χόρεψαν τραγούδησαν και μεταμφιέστηκαν μαθαίνοντας βιωματικά για τα έθιμα της αποκριάς, με κέφι και χαρά για μικρούς και μεγάλους. Ξεχωριστή νότα έδωσε ο κλόουν και την παρέα του, τα διαδραστικά παιχνίδια και παραμύθια καθώς και οι χορευτικές επιδείξεις.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, ο Δήμαρχος Ζαχάρως Κωνσταντίνος Μητρόπουλος,  ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικής Συνοχής , Γιώργος Τριγάζης καθώς γονείς και κηδεμόνες, που τους υποδέχθηκαν εγκάρδια η Προϊσταμένη Φωτεινή Πούλου και το προσωπικό του Παιδικού Σταθμού του Δήμου Ζαχάρως. Η εκδήλωση έκλεισε με δώρα, γλυκά και κεράσματα για μικρούς και μεγάλους.

Ο Δήμαρχος Ζαχάρως, Κωνσταντίνος  Μητρόπουλος, ανέφερε: «Οι τετραήμερες Καρναβαλικές εκδηλώσεις μας, ξεκίνησαν από τους μικρούς μας φίλους, στον Παιδικό Σταθμό του Δήμου Ζαχάρως. Από εδώ, μαζί με τους μικρούς μας φίλους, σας προσκαλώ στο Καρναβάλι Ζαχάρως 2024. Μια γιορτή χαράς και δημιουργίας, μια γιορτή ελπίδας και της αισιοδοξίας. Θέλουμε να κάνουμε το Δήμο μας, έναν Δήμο της χαράς».

Να σημειωθεί ότι έχουν προγραμματιστεί μία σειρά από εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους στη Ζαχάρω και τη Φιγαλεία. Την Παρασκευή 15, το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Μαρτίου. Τη Παρασκευή στις 6:30 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί το μεγάλο παιδικό πάρτυ με κλόουν και ζογκλέρ στην πλατεία Κρέσπη, ενώ στις 8:00 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί η νυχτερινή παρέλαση καρναβαλιστών ενώ η βραδιά θα κλείσει με την συναυλία της Banda Morena στην κεντρική Πλατεία. Το Σάββατο 16 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί στις 4:00 μετά το μεσημέρι, η μεγάλη καρναβαλική παρέλαση στην Νέα Φιγαλεία ενώ στις 5:00 θα πραγματοποιηθεί θεατρικό δρώμενο.

Την Κυριακή κορυφώνονται οι καρναβαλικές εκδηλώσεις με την μεγάλη Καρναβαλική παρέλαση στη Ζαχάρω που θα ξεκινήσει στις 4:30 το μεσημέρι.

Και φέτος το Καρναβάλι Ζαχάρως θα προσφέρει ένα ξεχωριστό θέαμα με τις πολύχρωμες, καλαίσθητες και ευρηματικές στολές, τα όμορφα άρματα, με σάτιρα, κέφι, χορό και χαρίζοντας ταυτόχρονα ελπίδα και αισιοδοξία σε μικρούς και μεγάλους.

Related posts

Βελτίωση αγροτικών δρόμων

admin

Γονέας βρήκε τη νηπιαγωγό λιπόθυμη και τα παιδιά σε κατάσταση σοκ να κλαίνε

admin

Ενημέρωση ετεροδημοτών για τα δρομολόγια των λεωφορείων

admin