ZACHARONEWS.GR
ΔΗΜΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΕΑΣ ΦΙΓΑΛΕΙΑΣΝΕΑ ΦΙΓΑΛΕΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Δήμος Ζαχάρως τίμησε την Παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας

Κοινοποίηση

Με μεγάλη επιτυχία και παρουσία πολλών γυναικών, αλλά και του δημάρχου Κώστα Μητρόπουλου, ο δήμος Ζαχάρως τίμησε την Τετάρτη την Παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας, στο αμφιθέατρο του Δημοτικού Σχολείου Ζαχάρως, σε μια εκδήλωση που δεν ήταν απλά γιορτή, ήταν πραγματικά μια πολιτιστική εκδήλωση που τιμά όλους όσους την οργάνωσαν.

Όπως τόνισε η κα Τριανταφυλλιά Νιάρχου, «η γιορτή ήταν μια σπάνια και πρωτόγνωρη εκδήλωση για τα χρονικά του Δήμου μας. Ήμουν μια από τις ομιλήτριες σύμφωνα με το πρόγραμμα που είχε ανακοινωθεί με θέμα την «Αξία και τη συμβολή της γυναίκας διαχρονικά». Αναφέρθηκα στην ιστορική διαδρομή του γυναικείου κινήματος, αλλά και στους αγώνες των γυναικών από την αρχαιότητα μέχρι και τις μέρες.

Επίσης η κα Νιάρχου δήλωσε:

«Θέλω και δημόσια να ευχαριστήσω τον κ. Γιάννη Τερζή, Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, για την πρόσκληση που μου έκανε να είμαι ομιλήτρια, τις κυρίες στη Δημοτική Κοινότητα και στη Βοήθεια στο Σπίτι κ.κ. Καστρινού Μαρία, και Θεοφιλοπούλου Αλεξάνδρα που είχαμε άψογη συνεργασία και παρουσιάστηκε αυτό το όμορφο αποτέλεσμα. Επίσης το Θεατρικό από την Φιγαλεία, ήταν καταπληκτικό με πολύ νόημα. Άλλωστε γυναίκες τα δημιούργησαν όλα σήμερα. Τις θερμές μου ευχαριστίες στον νεαρό Βαλάντη Σταμούλη για τα όμορφα τραγούδια που μας αφιέρωσε. Του εύχομαι τα όνειρά του να πραγματοποιούνται πάντα.

Κλείνοντας θέλω να εκφράσω την προσωπική μου άποψη με σεβασμό και ταπεινότητα. Περίμενα η αίθουσα να είναι ασφυκτικά γεμάτη από γυναίκες και άνδρες , για πάρα πολλούς λογούς που δεν είναι της παρούσης να αναφερθώ. Σαν πρώτη φορά που έγινε ήταν πολύ ικανοποιητική η συμμετοχή του κοινού. Με εντυπωσίασε η συμμετοχή γυναικών από τη Φιγαλεία, η απόσταση όπως απέδειξαν, δεν τους εμπόδισε να παραβρεθούν… Μπράβο τους!! Ίσως του χρόνου να είναι καλύτερα άλλωστε « η αρχή είναι του ήμισυ του παντός» έλεγαν οι προγονοί μας.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ: Τα τριαντάφυλλα που κρατάμε τα προσέφερε ο Δήμαρχος σε όλες τις κυρίες που παραβρέθηκαν».

Related posts

Tη σύμβαση για κατασκευή ποδηλατόδρομου υπέγραψε ο Δήμαρχος Ζαχάρως Κώστας Αλεξανδρόπουλος

admin

Συνάντηση κλιμακίου των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου Ζαχάρως, με επικεφαλής τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Αθλητισμού

admin

Έναρξη λειτουργίας των ιαματικών πηγών Καϊάφα θερινής- λουτρικής περιόδου 2023

admin