ZACHARONEWS.GR
ΔΗΜΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣΣΧΟΛΕΙΑ

Από τον αγιασμό του Εσπερινού Λυκείου Ζαχάρως που τελέστηκε το απόγευμα της Δευτέρας 11 Σεπτεμβρίου στον προαύλιο χώρο του ΓΕΛ Ζαχάρως

Κοινοποίηση

Ο Δήμαρχος Κώστας Αλεξανδρόπουλος καλωσόρισε τους μαθητές και τον νέο λυκειάρχη Θεόδωρο Τζίβα τονίζοντας ότι «κάθε φορά που βρισκόμαστε εδώ είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για όλους τους μαθητές που επιθυμούν να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους, τις οποίες στο παρελθόν άφησαν στη μέση για τους δικούς τους λόγους.

Το Εσπερινό είναι ένα σχολείο που τιμούμε και σεβόμαστε ιδιαίτερα γιατί απαρτίζεται από μαθητές, εκλεκτά μέλη των τοπικών κοινωνιών μας, που ήδη έχουν συνεισφέρει στο κοινωνικό σύνολο και που πλέον θέλουν να βοηθήσουν τους εαυτούς τους».H Αντιδήμαρχος Παιδείας Δήμητρα Σκαλτσά τόνισε τη σπουδαιότητα της λειτουργίας του Εσπερινού Λυκείου λέγοντας ότι «το σχολείο αυτό είναι ”στολίδι” για την κοινωνία μας. Εξίσου σημαντικό είναι και το ΣΔΕ (Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας) το οποίο αποτελεί τη ‘’δεξαμενή’’ για τη φοίτηση αργότερα στο Εσπερινό. Καλή χρονιά σε όλους τους μαθητές που συνεχίζουν και μας κάνουν περήφανους».

Ο κ. Τζίβας ευχήθηκε καλή χρονιά στους μαθητές και ανέφερε ότι «το Εσπερινό Λύκειο προσφέρει στους μαθητές του όλες εκείνες τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τις εμπειρίες που θα τους βοηθήσουν να φιλτράρουν τον τεράστιο όγκο πληροφοριών που λαμβάνουν καθημερινά. Ο μόνος τρόπος να φιλτράρει κανείς την πληροφορία είναι με τη γνώση και τη λογική, οι οποίες στηρίζονται σε συστηματική δουλειά και έρευνα και αποτελούν μοναδικά ”όπλα” για να αντεπεξέλθουμε στις απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής».

*Να σημειωθεί πως οι εγγραφές στο ΣΔΕ συνεχίζονται. Οι ενδιαφερόμενοι θα βρουν την αίτηση στο παρακάτω link https://www.zacharo.gr/xekinisan-oi-eggrafes-sto-scholeio-deyteris-eykairias-tmima-zacharos-sde-pyrgoy/

Related posts

Ο Δήμος Ζαχάρως σας προσκαλεί στη συναυλία των Passepartout

admin

Κι άλλα χαμόγελα σήμερα στο Δ.Σ.Κακοβατου.

admin

Το Πολύκεντρο του Δήμου Ζαχάρως: «Παραδίδουμε στους δημότες ένα πολυλειτουργικό κέντρο πολιτισμού»

admin