ZACHARONEWS.GR
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΔΗΜΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ

Με επιτυχία διεξήχθη ο πρώτος ορεινός ημιμαραθώνιος αγώνας «Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ» την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023 στη Μάκιστο του Δήμου Ζαχάρως

Κοινοποίηση

Με επιτυχία διεξήχθη ο πρώτος ορεινός ημιμαραθώνιος αγώνας «Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ» την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023 στη Μάκιστο του Δήμου Ζαχάρως, σε συνδιοργάνωση του Συλλόγου Μακισταίων Ολυμπίας και της ΑΝ.ΟΛ., υπό την αιγίδα του Δήμου Ζαχάρως.

Πλήθος κόσμου έδωσε το «παρών» στην πλατεία της Μακίστου, μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο, όπου πραγματοποιήθηκε η εκκίνηση του αγώνα. Συμμετείχαν περίπου 100 αθλητές διαφόρων ηλικιακών κατηγοριών, οι οποίοι ανάλογα με το επίπεδό τους αγωνίστηκαν σε διαδρομές των 21, 5 και 1 km. Να σημειωθεί πως στη διαδρομή του 1 km συμμετείχαν οι μικρότεροί μας φίλοι. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Ζαχάρως Κώστας Αλεξανδρόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι Δήμητρα Σκαλτσά, Φώτης Αλεξανδρόπουλος και Φώτης Καλογερόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιάννης Μπαλαδήμας και ο Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΖ Γιάννης Σπηλιόπουλος. Το «παρών» έδωσε και ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Δημήτρης Νικολακόπουλος

Ο Δήμαρχος κ. Αλεξανδρόπουλος, που πραγματοποιήσε την πρώτη βράβευση, χαιρέτισε στη σύντομη ομιλία του τον κόσμο και ανέφερε ότι «πρόκειται για μια μεγάλη επιτυχία. Είναι ο 1ος «ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ» και ελπίζω ότι θα γίνει θεσμός. Ο Δήμος Ζαχάρως ενισχύει όλα αυτά τα αθλητικά γεγονότα, όπως και τα πολιτιστικά. Στεκόμαστε πάντοτε δίπλα στη νεολαία, τον πολιτισμό και την άθληση.

Εύχομαι σε όλους υγεία και πάντα επιτυχίες. Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο του Συλλόγου Μακισταίων Ολυμπίας κ. Φώτη Βλάχο, στον Πρόεδρο της δημοτικής κοινότητας Μακίστου κ. Νώντα Πόθο, στην οργανωτική επιτροπή και τους εθελοντές. Όλοι μαζί βοηθάμε και θα συνεχίσουμε να βοηθάμε αυτά τα γεγονότα».

Related posts

Πρόταση διοίκησης του Δήμου Ζαχάρως

DIGITAL CITIES IKE

ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΧΩΡΙ ( DRONE )

admin

Το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ζαχάρως

admin