ZACHARONEWS.GR
ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ

Μπέλτσος Διονύσιος : Ευχαριστήριο για την άμεση ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα της Δ.Ε.Κ.Α.

Κοινοποίηση

Θέλουμε μέσα από την καρδιά μας, να ευχαριστήσουμε όλους τους συμπολίτες μας, για την άμεση ανταπόκριση τους, στο κάλεσμα της Ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης Δ.Ε.Κ.Α.

Η συμμετοχή των πολιτών στην προσπάθεια που γίνεται για την ανάταση του Δήμου μας , αποτελεί το έναυσμα για την δημιουργία ενός συνόλου, το οποίο με την βοήθεια όλων των υγειών δυνάμεων της κοινωνίας θα οδηγήσει τον Δήμο στην θέση που του αξίζει.

Για εμάς η αυτοδιοίκηση δεν αποτελεί μέσο επαγγελματικής αποκατάστασης ή εκπλήρωσης προσωπικών φιλοδοξιών, αλλά κορυφαίο πυλώνα κοινωνικής προσφοράς και δημιουργίας. Η πορεία μας μέχρι σήμερα το έχει καταδείξει.

Όραμα μας είναι ο Δήμος Πύργου, να συμμετέχει σε όλα τα ευρωπαϊκά και εθνικά προγράμματα εξασφαλίζοντας χρηματοδοτήσεις εκατομμυρίων ευρώ, να πρωτοστατεί στις εξελίξεις (τεχνολογικές, ενεργειακές, κ.λ.π), να είναι ελκυστικός στις επενδύσεις που θα φέρουν ανάπτυξη στην περιοχή.

Να αποτελεί τουριστικό προορισμό για τους περισσότερους μήνες του χρόνου, με ενίσχυση του ρόλου της κρουαζιέρας στο Κατάκολο, με ανάπτυξη του ξεχασμένου τομέα του γιότινγκ (yachting), με ανάδειξη του παραλιακού μετώπου, αλλά και τη δημιουργία ενός πόλου έλξης από και προς άλλες περιοχές του νομού.

Να διεκδικεί και να διαθέτει τις απαραίτητες υποδομές σε τομείς όπως η Παιδεία, η Υγεία, η Ασφάλεια Να έχει ισχυρή φωνή στα κέντρα λήψης των αποφάσεων για να αντιμετωπίζεται με την ανάλογη σοβαρότητα και σεβασμό.

Ο Δήμος Πύργου του 2030, θα πρέπει να αποτελεί πρότυπο για τους άλλους Δήμους και όχι παράδειγμα προς αποφυγή.

Ο Δήμος της διαφάνειας, στον οποίο η οικονομική διαχείριση θα είναι τέτοια, ώστε να μην αφήνεται το παραμικρό περιθώριο να αμφισβητηθεί, σεβόμενος πάντα τα χρήματα των δημοτών στις δύσκολες εποχές που διανύουμε.

Ο Δήμος που θα δημιουργεί τις συνθήκες, ώστε μέσω της ανάπτυξης όλοι οι δημότες να έχουν πρόσβαση στην αγορά εργασίας και όχι θέσεις περιορισμένου χρόνου που δημιουργούν εξάρτηση από πολιτικά πρόσωπα.

Με την απαιτούμενη αυτοδιοικητική εμπειρία και επιστημονική γνώση, όλα αυτά θα επιτευχθούν μέσω ενός άμεσα εφαρμόσιμου προγράμματος, το οποίο σχεδιάζεται από το επιτελείο των στελεχών μας και θα υλοποιηθεί σε συνεργασία με τους δημότες. Με πίστη και βούληση, σωστό σχεδιασμό, οργάνωση και πάντα με την ενεργή συμμετοχή των πολιτών, θα οδηγήσουμε τον Δήμο Πύργου, σε μια νέα εποχή.

Για εμάς είναι αδιανόητο να πανηγυρίζουμε για τα αυτονόητα, χαμηλώνοντας τον πήχη των απαιτήσεων των δημοτών και δημιουργώντας μια λανθασμένη νοοτροπία, μια μιζέρια, που σε καμία περίπτωση δεν μας αντιπροσωπεύει και δεν συνάδει με το όραμα και τις απαιτήσεις των νέων ανθρώπων του Δήμου μας.

Για τον Πύργο, τις τοπικές κοινότητες και για όλους τους δημότες μας αξίζουν τα καλύτερα και με την συστράτευση όλων θα τα πετύχουμε.

Υποψήφιος Δήμαρχος Πύργου

Διονύσιος Μπέλτσος

Related posts

Πύργος: Ξεκίνησαν και πάλι οι έρευνες για τον εντοπισμό της 2χρονης

admin

Συνάντηση του Δημάρχου Ζαχάρως Κώστα Αλεξανδρόπουλου με τον υποψήφιο βουλευτή Ηλείας της Ν.Δ. Δημήτρη Αβραμόπουλο

admin

Πύργος: Σεισμική δόνηση 3,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ έγινε αισθητή σε περιοχές της Ηλείας

admin