ZACHARONEWS.GR
ΔΗΜΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεκινά το παγκοσμίου φήμης Πρωτάθλημα Θαλάσσιου Σκι στην Ζαχάρω

Κοινοποίηση

Ν. Κοροβέσης: « Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας θα είναι και φέτος αρωγός ενισχύοντας το αθλητικό κομμάτι αλλά & την τουριστική προβολή της περιοχής μας»

To Kaiafas Battle, επιστρέφει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, προσελκύοντας πολλούς παγκόσμιους πρωταθλητές και πρωταθλητές Ευρώπης με πολλές διακρίσεις και ρεκόρ, και στρέφοντας για ακόμα μία φορά τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας του θαλάσσιου σκι στην Ελλάδα, την Ζαχάρω και την Λίμνη Καϊάφα.

Μετά την τεράστια επιτυχία του 1ου KAIAFAS BATTLE 2022, το οποίο αποτέλεσε θέμα συζήτησης σε παγκόσμιο επίπεδο, ήρθε η στιγμή για το 2ο event. Από τις 07 έως τις 09 Ιουλίου 2023, οι κορυφαίοι αθλητές του κόσμου, δίνουν ραντεβού στη Λίμνη Καϊάφα στην Ηλεία! Αξίζει να τονιστεί ότι το πρώτο event που έλαβε χώρα το 2022, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και ξεπέρασε κάθε προσδοκία, καθώς προβλήθηκε σε περισσότερες από 170 χώρες!

Στη φετινή διοργάνωση θα λάβουν μέρος 90 αθλητές στο σύνολο, από 23 χώρες, εκ των οποίων οι 40 είναι Παγκόσμιοι & Πανευρωπαϊκοί πρωταθλητές με πολλές διακρίσεις και ρεκόρ στην κατοχή τους. Οι συμμετέχοντες θα διαγωνιστούν στο αγώνισμα σλάλομ. Το KAIAFAS BATTLE είναι αναγνωρισμένο από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Θαλασσίου Σκι, από την Ελληνική Ομοσπονδία και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, Υπουργείου Αθλητισμού, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος του Δήμου Ζαχάρως και της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου ΕΤΑΔ.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού Νίκος Κοροβέσης δήλωσε: «Η καρδιά του Παγκόσμιου Αθλητισμού από 7 έως 9 Ιουλίου χτυπά στην λίμνη Καϊάφα και στην Ηλεία όπου πραγματοποιείται το κορυφαίου αθλητικό γεγονός Παγκοσμίου θαλασσίου σκι “KAIAFAS BATTLE” . Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για 2η συνεχή φορά είναι αρωγός, στηρίζει έμπρακτα τη διοργάνωση και βοηθάει στην υλοποίηση της όχι μόνο γιατί έτσι στηρίζει το αθλητικό κομμάτι, αλλά γιατί παράλληλα το KAIAFAS BATTLE. Θα προβάλλει τουριστικά τόσο τον Καϊάφα και την Ζαχάρω όπως και την Ηλεία. Από πέρυσι βάλαμε τη σφραγίδα μας σε αυτήν την κορυφαία διοργάνωση, ας μην ξεχνάμε ότι με την συμβολή μας το κορυφαίο αυτό γεγονός προβλήθηκε σε περίπου 170 χώρες του κόσμου. Πεποίθηση μας ότι ενισχύοντας δράσεις τέτοιας εμβέλειας βοηθάμε στην εξωστρέφεια και προβολή όλης της Ηλείας».

Από την πλευρά του δήμου Ζαχάρως ο αντιδήμαρχος Φώτης Αλεξανδρόπουλος τόνισε: «Για 2η συνεχή χρονιά ο Δήμος Ζαχάρως συνδιοργανώνει με τον αθλητικό όμιλο Μορικίου και το ναυτικό όμιλο Ζαχάρως το παγκόσμιο πρωτάθλημα σκι…Ο Δήμος Ζαχάρως, όπως έχουμε δείξει τα τελευταία χρόνια, είναι αρωγός σε τέτοιου είδους αθλητικές εκδηλώσεις οι οποίες συνδυάζουν την προβολή του δήμου μας σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο, όπου παρουσιάζεται το άπειρο φυσικό κάλλος που διαθέτουμε. Είμαστε, επίσης, πάντα δίπλα σε κάθε αθλητικό σωματείο που έχει ζητήσει τη βοήθειά μας»

ilia.news

Related posts

Με τον Υπουργό κ. Μ. Βορίδη συναντήθηκαν στο Υπουργείο Εσωτερικών ο Δήμαρχος Ζαχάρως Κώστας Αλεξανδρόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Χρήστος Βλάχος.

admin

Νεκτάριος Φαρμάκης : Χρόνια πολλά καλή χρονιά

admin

Δεν επέζησε το θηλυκό boxer που βρέθηκε σε κακή κατάσταση στην παραλία της Ζαχάρως

admin