ZACHARONEWS.GR
ΔΗΜΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ

Οριοθέτηση και χρωματισμός θέσεων στάθμευσης ΑμεΑ στην παραλία Κακοβάτου σε συνέχεια της τοποθέτησης SEATRAC

Κοινοποίηση

Οριοθέτηση και χρωματισμός θέσεων στάθμευσης ΑμεΑ στην παραλία Κακοβάτου σε συνέχεια της τοποθέτησης SEATRACΜετά την πρόσφατη εγκατάσταση SEATRAC στην κεντρική παραλία του Κακοβάτου, ολοκληρώθηκε η οριοθέτηση και ο χρωματισμός θέσεων στάθμευσης ΑμεΑ στο σημείο.

Στο εξής η ελεύθερη και εύκολη πρόσβαση των ατόμων με κινητικά προβλήματα καθίσταται εφικτή χάρη σε αυτές τις παρεμβάσεις της δημοτικής αρχής.

Ο Δήμαρχος Ζαχάρως Κώστας Αλεξανδρόπουλος, μεταξύ άλλων, δήλωσε ότι «ο Κακόβατος αποτελεί παραλιακό χωριό που βρίσκεται, συγκριτικά με τα υπόλοιπα χωριά του δήμου μας, σε κοντινότερη απόσταση από την παραλία. Είναι μέρος όπου οι παραθεριστές μπορούν εύκολα να εξυπηρετηθούν χάρη στην ύπαρξη οργανωμένων μαγαζιών εστίασης. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που η τοποθέτηση του SEΑTRAC επιλέχθηκε να γίνει εκεί. Με την οριοθέτηση θέσεων στάθμευσης και την αντίστοιχη τοποθέτηση πινακίδων σήμανσης, το σημείο γίνεται ακόμα περισσότερο προσβάσιμο στους ΑμεΑ συμπολίτες μας, οι οποίοι θα μπορούν να χαρούν το μπάνιο τους χωρίς δυσκολίες». Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Αθλητισμού Φώτης Αλεξανδρόπουλος με τη σειρά του ανέφερε ότι «η τοποθέτηση του SEATRAC αποτελεί υπόσχεση που δώσαμε προεκλογικά και τελικά η εγκατάστασή του σε ένα από τα δύο σημεία που είχαμε αιτηθεί είναι αποτέλεσμα κόπου, συνεχούς προσπάθειας αλλά και πολλών δυσκολιών. Η παραλία του Κακοβάτου επιλέχθηκε επειδή εκεί τηρούνται οι προϋποθέσεις. Σε κάθε περίπτωση στόχος μας είναι να δημιουργούμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών και υποδομές για όλους ανεξαιρέτως, με σεβασμό πάντοτε προς το περιβάλλον».

Related posts

Ο Χρήστος Πλιάγκος νέος Πρόεδρος στη ΔΕΥΑ Ζαχάρως

admin

Το KAIAFAS BATTLE επιστρέφει για δεύτερη συνεχή χρονιά στη λίμνη Καϊάφα από τις 7 έως τις 9 Ιουλίου 2023!

admin

Διπλή γιορτή με παρέλαση στη Δημοτική ένωση Οιχαλίας

admin