ZACHARONEWS.GR
ΔΗΜΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πολιτιστικός -Περιβαλλοντικός Συλλόγος Γυναικών Σχίνων

Κοινοποίηση

Στις 9-2-2024, στις 6.30 μ.μ. πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πολιτιστικού-Περιβαλλοντικού Συλλόγου Γυναικών Σχίνων για πρώτη φορά μετά από την πανδημία και έγινε αφορμή για να ανταμώσουμε οι κάτοικοι του μικρού, αλλά πανέμορφου αυτού χωριού στην φιλόξενη και ανακαινισμένη ταβέρνα «ΑντίΠεινα» του Χριστόφορου Παπαδόπουλου και της Αντωνίας Μαστρογιάννη.

Την σεμνή τελετή τίμησαν με την παρουσία τους αρκετά από τα μέλη του Συλλόγου, αλλά και πολλοί φίλοι και φίλες και τους ευχαριστούμε θερμά.

Ιδιαίτερη μνεία οφείλουμε στον αντιπεριφερειάρχη του νομού μας κο Νίκο Κοροβέση, στον οποίο εναποθέτουμε όλες μας τις ελπίδες για την άμεση αποκατάσταστη του Ιερού Ναού Τιμίου Προδρόμου Σχίνων.

Τον Δήμο Ζαχάρως εκπροσώπησε ο αντιδήμαρχος Πρασίνου κος Γιάννης Μπάμης και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κος Αναστάσιος Κάπος.

Το Τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητας εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο κο Νίκο Νικολακόπουλο και το μέλος κα Φαίδρα Κυριακοπούλου. Επίσης παρέστησαν ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού Σχίνων, κος Αναστάσης Καρατζιάς, ο κος Πέτρος Κομπόρης, εκπρόσωπος του τοπικού εκκλησιαστικού Συμβουλίου και η κα Κωνσταντίνα Τριγάζη Χωρέμη πρόεδρος της τοπ. Οργάνωσης Ζαχάρως της Νέας Δημοκρατίας.

Το φλουρί της πίτας έτυχε στον κο Αναστάσιο Κάπο και του ευχόμαστε, όπως και σε όλους τους παρευρισκόμενους και τις οικογένειές τους υγεία, δύναμη και ευημερία.

Related posts

Ηλεία: Καταδίκη 16 ετών σε ηλικιωμένο για ασέλγεια σε ανήλικη

admin

Περήφανοι για την ιστορία μας & τον πολιτισμό μας

admin

Πλήθος κατοίκων στην εκδήλωση του υποψηφίου Βουλευτή Ηλείας Ανδρέα Νικολακόπουλου στη Ζαχαρω Μεγάλη η στήριξη και η εμπιστοσύνη του κόσμου

admin