ZACHARONEWS.GR
ΔΗΜΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ

Πρώτη σύσκεψη  του Δημάρχου Πύργου με τον Σύλλογο Εργαζομένων Πύργου, Ολυμπίας και Ζαχάρως

Κοινοποίηση

Τη συμβολή των εργαζομένων στην εύρυθμη λειτουργία του Δήμου ζήτησε ο Δήμαρχος Πύργου κ. Στάθης Καννής κατά την διάρκεια της συνάντησης που είχε το πρωί της Δευτέρας 08/01/24 με το Προεδρείο του Συλλόγου Εργαζομένων στους Δήμους Πύργου, Ολυμπίας και Ζαχάρως.

Ο Δήμαρχος Πύργου αναφέρθηκε στο σημαντικό ρόλο των υπαλλήλων των υπηρεσιών του Δήμου στην εξυπηρέτηση του πολίτη, οι ανάγκες του οποίου αποτελούν προτεραιότητα για τη Δημοτική Αρχή.Αναγνώρισε το γεγονός πως οι υπηρεσίες είναι υποστελεχωμένες και ότι ο φόρτος εργασίας που ο κάθε εργαζόμενος απαιτείται να διεκπεραιώσει είναι ιδιαίτερα μεγάλος, αλλά ζήτησε την συνεισφορά όλων προκειμένου οι εκκρεμότητες που υπάρχουν να διευθετούνται στο συντομότερο δυνατό χρόνο.kannis sul ergazomen 2Από την πλευρά των εργαζόμενων δια του προέδρου κ Χρήστου Γαρύφαλλου υπήρξε η διαβεβαίωση πως θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να συνδράμουν το έργο της Δημοτικής Αρχής.Από την πλευρά του Συλλόγου στην συνάντηση παραβρέθηκαν εκτός του Προέδρου,  η Αντιπρόεδρος κ Ελένη Γάζου, ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιώργος Αντωνόπουλος, η Ταμίας κ Αγγελική Διονυσοπούλου και το μέλος κ Ζωή Ασημακοπούλου.

Related posts

Μάθημα κυκλοφοριακής αγωγής στο Δημοτικό σχολείο Ζαχάρως

DIGITAL CITIES IKE

Συνάντηση εργασίας του Δημάρχου Ζαχάρως, Κωνσταντίνου Μητρόπουλου, με την Διευθύνουσα Σύμβουλο της ΕΤΑΔ, κα Ηρώ Χατζηγεωργίου

admin

Μήνυμα του Δημάρχου Ζαχάρως Κώστα Αλεξανδρόπουλου για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2023

admin