ZACHARONEWS.GR
ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

Συνάντηση είχε ο Ανδρέας Νικολακόπουλος με το διοικητή του Γ.Ν. Ηλείας και εκπροσώπους ιατρών-εργαζομένων

Κοινοποίηση

Κάλυψη δύο θέσεων ιατρών

νεφρολόγων στο Νοσοκομείο Πύργου

Σημαντική εξέλιξη μετά το αίτημα που έθεσε πρόσφατα ο υποψήφιος βουλευτής Ηλείας στην κ. Μίνα Γκάγκα

Οι ιδιαίτερα θετικές εξελίξεις όσον αφορά την κάλυψη δύο θέσεων νεφρολόγων, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο υποψήφιος βουλευτής κ. Ανδρέας Νικολακόπουλος με το διοικητή του Γ.Ν. Ηλείας κ. Σπύρο Πολίτη, παρουσία του μέλους του Δ.Σ. του ιδρύματος κ. Γιώργου Αηδόνη, καθώς επίσης εκπροσώπων των ιατρών και των εργαζομένων.

Η ενίσχυση του Νοσοκομείου Πύργου με νεφρολόγους, όπως και με τον στρατιωτικό ιατρό-παθολόγο που ήδη έχει τοποθετηθεί, είχε αποτελέσει αντικείμενο της πρόσφατης συνάντησης του βουλευτή Ηλείας και του κ. Πολίτη, με την αναπληρώτρια υπουργό Υγείας κ. Μίνα Γκάγκα, κατά την οποία είχε δοθεί η υπόσχεση για την κάλυψη των εν λόγω θέσεων ιατρών, κάτι που τελικά επετεύχθη με την υπογραφή της σχετικής πράξης που δίνει το δικαίωμα μέσα στις επόμενες ημέρες προκηρυχτούν οι θέσεις των δύο νεφρολόγων.

Σκοπός της όλης προσπάθειας είναι η Νεφρολογική Κλινική του Νοσοκομείου Πύργου να μπορεί να κάνει τις αιμοκαθάρσεις, που είναι κοινή απαίτηση αλλά και ανάγκη των πολιτών της Ηλείας.

Επίσης κατά τη συνάντηση ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην ενίσχυση με εξοπλισμό του Νοσοκομείου Πύργου, όπως και των υπόλοιπων μονάδων υγείας στην Ηλεία με μηχανήματα και τεχνολογικό εξοπλισμό, ενώ ήδη έχει προχωρήσει η αναζήτηση και προώθηση προϋπολογισμού από το Ταμείο Ανάκαμψης, για να μπορέσουν να καλυφθούν οι ανάγκες στον τομέα της υγείας.

Related posts

Επενδύσεις με σεβασμό στο Περιβάλλον για την Ηλεία και την περιοχή του Κυπαρισσιακού- Η απάντηση του Υφ. Περιβάλλοντος Γ. Αμυρά στην Επίκαιρη Ερώτηση Ανδρέα Νικολακόπουλου για το ΠΔ για τον Κυπαρισσιακό κόλπο

admin

Ανδρέας Νικολακόπουλος

admin

Την τοπική υπηρεσία του Οργανισμού στον Πύργο, επισκέφτηκε ο βουλευτής Ηλείας Ανδρέας Νικολακόπουλος

admin